Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice na domácí půdě poráží Záhoří


Branky


20. P. Česal , 23. P. Michálek (vl.) , 25. T. Šilhánek , 37. T. Šilhánek , 48. A. Polívka , 60. J. Láska - 7. M. Šlouf , 62. P. Veselý , 82. R. Jiránek (p.)
0

Zdemyslice přesto, že musely v úvodu utkání otáčet skóre, dovedly nasázet soupeři celkem 6 branek a doma si nechaly všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v 6- ti minutách

Začátek zápasu poznamenala chyba domácího Michala Šamšuly, který namazal hostujícímu útočníkovi Martinu Šloufovi. Ten hrubku soupeře využil a poslal v 4. minutě hosty do vedení. Domácí úvodní branka hostů namotivovala a zlepšily svojí hru. V 20. minutě domácí Jindřich Kotora krásně přihrával na Petra Česala. Po pěkné přihrávce následovala vyrovnávací branka na 1:1. Domácí pokračovali v tlaku na hosty. Z jejich tlaku vyústil nešťastný vlastní gól hostujícího Petra Michálka. Ve 25. minutě navyšoval stav zápasu na 3:1 Tomáš Šilhánek. Na rozdíl čtyř branek navyšoval opět Tomáš Šilhánek v 37. minutě. Poločas končil za stavu 4:1.

Vyrovnaná hra

Druhý poločas byl pro hosty výzvou. Pokud chtěli bodovat, potřebovali smazat tříbrankové manko. Hosté se zlepšili, ale hned v úvodu ve 48. minutě se trefil domácí Aleš Polívka a stav 5:1 vypadal pro hosty hrozivě. Hosté se snažili a domácí gólman Ondřej Kropík měl leckdy plné ruce práce, ale trefili se opět domácí. V 60. minutě skóroval Jan Láska a stav zápasu 6:1 zaváněl pro hosty debaklem. Snažení hostů přeci jen vyústilo ve snížení na 6:2. Pavel Veselý v 62. minutě vstřelil tak potřebnou branku pro hosty. Hosté se snažili zatlačit Zdemyslice, ale nebyl to lehký úkol. Střely hostů mířily dvakrát do břevna a další branku vstřelili až z pokutového kopu v 82. minutě zásluhou Radka Jiránka. V 84. minutě dostal po druhé žluté hostující Radek Jiránek červenou kartu a touha hostů po vyrovnání byla zpečetěna. Zdemyslice už dovedly zápas až do vítězného konce a radovaly se z vítězství 6:3. Domácí vyhráli zaslouženě, ale průběhu zápasu by odpovídal menší brankový rozdíl.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Zápas se odehrával jasně v naší režii a proto jsme zaslouženě doma uhájili 3 body.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Zápas jsme začali dobře. Naprosto zbytečně jsme inkasovali. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, rozdíl ve skóre však nemusel být tak velký.



Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - M. Šamšula [-] , J. Kroc [-] (57. J. Láska [-] ) , I. Průcha [-] , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , J. Fiala [-] , V. Hejl [-] , P. Česal [-] , A. Polívka [-] , J. Kotora [-]

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Michálek [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , V. Kovář [-] , P. Veselý [-] , J. Šperer [-] , M. Gaži [-] , P. Milota [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

ŽK: 88. A. Polívka - 8. P. Milota , 35. R. Jiránek . ČK: 84. R. Jiránek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠUSTR Ladislav (N), PLESKAČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.