Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lukavice kralovala v Záhoří


Branky


22. M. Zekucia , 49. P. Veselý (p.) - 3. L. Zekucia (vl.) , 31. R. Hajšman , 39. M. Myslivec , 44. R. Hajšman , 53. R. Hajšman , 56. R. Hajšman , 61. P. Bělonož , 64. R. Hajšman , 81. L. Vajai , 83. R. Hajšman
0

Pro oslabené Záhoří byl celý zápas dlouhým trápením před zraky domácích fanoušků. Problémy se skládáním sestavy měli domácí veliké a hosté si proti nim s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí hostů

Domácí bez 4 hráčů dávali dohromady 11 hráčů velice ztuha. Trn z paty jim vytrhl Petr Michálek, který nastoupil i se zraněním na ne pro něj obvyklý post do útoku. Skóre zápasu otevřel ve 3. minutě vlastním gólem domácí Ladislav Zekucia. Domácí měli prvních 30 minut mírnou převahu, jejíž vrcholem bylo vyrovnání ve 22. minutě zásluhou Martina Zekucii. Domácí měli dalších několik šancí, ale nedovedli se prosadit. Po 31 minutách zápasu se střelou z dálky trefil hostující Robert Hajšman. Zanedlouho byl stav utkání už 1:3 po rohovém kopu hostů, ze kterého se prosadil Miroslav Myslivec. V samotném závěru poločasu vyrobyli domácí hrubku, které využij Robert Hajšman a navýšil vedení hostů. Poločas končil za stavu 1:4.

Poprava domácích

Domácí nastoupili do druhé půle aktivněji. Výsledkem bylo snížení na 2:4 z pokutového kopu, který zahrával Pavel Veselý. Domácí otevřeli hru a snažili se zatlačit soupeře. Následných brejkových situací využil Robert Hajšman, který se prosadil v 53. a 56. minutě a o vítězi utkání již nebylo pochyb. Domácí se snažili zkorigovat výsledek, ale hosté rozebírali domácí a trestali. Do konce utkání se prosazovali pouze hosté. Další dvě branky přidal Robert Hajšman v  64. a 83. minutě. Po jednom gólu si připsali Petr Bělonož v 61. minuntě a v 81. minutě Vajai Ladislav. Utkání skončilo vysokou prohrou domácích 2:10. Neskutečných 6 branek vstřelil Robert Hajšman.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: První půlhodinu to rozhodně nevypadalo na debakl, ovšem něco hrát jsme vydrželi jen 30 minut a dostali jsme proto od soupeře pořádnou lekci.




Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Michálek [-] , V. Kovář [-] , P. Cihelna [-] , L. Zekucia [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , P. Milota [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - J. Kroupa [-] , M. Marics [-] , M. Myslivec [-] , J. Tůša [-] - D. Ščíslák [-] - J. Zahradník [-] , R. Hajšman [-] , Z. Pecka [-] (54. P. Bělonož [-] ) - R. Tolar [-] , L. Vajai [-]

ŽK: 28. R. Jiránek , 70. P. Milota .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MAJORSZKÝ Jan (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.