2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří vybojovalo vítězství


Branky


74. J. Karas , 83. J. Karas - 11. M. Gaži , 64. M. Šlouf , 86. M. Gaži
0

Domácí dnes hostili soupeře sice z konce tabulky, ale zato velice bojovného a obtížného. Hosté nakonec s vypětím všech sil dovedli vybojovat vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně vedení hostů

Hosté měli lepší vstup do utkání. Domácí měli velké potíže s hrou proti hostům. V 11. minutě se hosté ujali vedení. Standartní situace využil Michal Gaži. Zároveň toto bylo první zakončení hostů na branku Poříčí.  Obrovskou šanci na zvýšení vedení měl Radek Jiránek, který šel sám na bránu, ale při pokusu obhodit gólmana podklouznul. Poříčí postupně začalo ohrožovat branku hostů zejména centrovanými míči do šestnáctky.V 35. minutě dostal červenou kartu hostující Pavel Milota a hosté se museli stáhnout. Domácí tlačili a do konce poločasu měli 3 až 4 gólové příležitosti, ale ani jedné nevyužili.

Gólová přestřelka

Domácí navázali na tlak z první půle. Čekání na gól domácích utnul z rychlého brejku v 64. minutě Martin Šlouf a přidal druhý gól hostů s asistencí Michala Gažiho a Radka Jiránka. Domácí přeci jen dovedli vyrovnat. Po gólu hlavou Jakuba Karase v 74. minutě a po vlastní brance hostujícího Adama Rašky v 83. minutě. Hosté i přes únavu a v 10- ti mužích na trávníku dovedli odpovědět. Po kolmici Václava Kováře vrátil vedení hostům na 2:3 Michal Gaži v 86. minutě. I přes tlak domácích se už skóre nezměnilo a hosté vybojovali cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Marcel Krejčí: Do úvodního gólu hostů jsme byli lepším týmem na hřišti. Po červené kartě pro hosty se v podstatě jen bránili a my jsme měli převahu. Bohužel nám to tam nespadlo. Měli jsme hodně střel, které šli jen těsně vedle. Byl to smolný zápas.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal. V jedenácté minutě jsme šli do vedení, kdy se po trestném kopu netradičně hlavou trefil Michal Gaži. Hráli jsme důsledně zezadu a první půlhodinu domácí nevěděli, co na nás hrát. Druhou půli jsme celou odmakali. Tři body z venku jsme doslova vybojovali a klobouk dolů před výkonem celého mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
M. Prantner [-] - J. Karas [-] , R. Bořík [-] , Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] - M. Krejčí [-] , O. Bláha [-] , J. Louda [-] , P. Roj [-] - M. Šesták [-] , D. Hulec [-] (54. P. Karlík [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - V. Kovář [-] , P. Cihelna [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , A. Raška [-] , P. Milota [-] , J. Prokopius [-]

ŽK: 12. P. Milota , 78. R. Jiránek . ČK: 35. P. Milota .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - TUPÝ Luděk (N), ZEKUCIA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.