5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si zastřílel proti Lužanům


Branky


9. E. Molek , 20. P. Eret (p.) , 42. D. Kubík , 46. J. Jindřich , 86. A. Štökl
0

Pokud chtěli domácí udržet 1. příčku v tabulce, tak si museli poradit se značně oslabeným kádrem Lužan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili domácí skvěle

Hosté přijeli na horkou půdu do Chotěšova ve značně oslabené sestavě. Ze základní sestavy jim chybělo hned 5 hráčů. Zato domácím se dařilo náramně, hned v úvodu zápasu se v 9. minutě kopala penalta, kterou bez problémů proměnili 1:0, poté se hlavou z rohového kopu trefil Pavel Eret 2:0 a do poločasu se podařilo domácím trefit ještě jednou, zásluhou individuální akce Davida Kubíka ve 42. minutě 3:0. Domácí svého soupeře v první půli k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli 1. poločas.

Obraz hry z 1. poločasu se přenesl i do druhé půle

Do druhé půle vstoupili domácí hned dalším gólem a to ve 46. minutě kdy se prosadil domácí Josef Jindřich. Ve druhé půli už se hosté dostali párkrát za polovinu soupeře, což se v první půli moc často nestávalo, ale bohužel bez úspěchu. Zato domácí plnili vše, co si před zápasem řekli a jednoznačně kontrolovali hru. Konečnou tečku zápasu zasadil Adam Štökl a v 86. minutě, kdy na potřetí dostal balón za brankovou čáru, navýšil na konečných 5:0. Domácí zaslouženě vyhráli a připisují si 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček, trenér: Konečně!!! Diváci, kteří dnes zavítali do Elektronik arény se museli fotbalem bavit. Od úvodní minuty jsme ovládli celé hřiště a soupeře jsme vůbec k ničemu nepustili. Co jsme si řekli před zápasem, kluci plnili do puntíku po celých 90 minut. Nesmíme se ovšem uspokojit a žít v oblacích, pád by mohl být příliš tvrdý.

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus, vedoucí mužstva: Bylo nás tak málo, že jsem musel po 4 letech nastoupit i já ve svých 49 letech. V poslepované sestavě jsme neměli na to, aby jsme si odvezli nějaké body. Domácí po celý zápas ovládali hru a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Hasenöhrl [-] (36. J. Ondruš [-] ) , P. Eret [-] (76. L. Terber [-] ) , N. Vávrovec [-] , T. Vacek [-] - J. Jindřich [-] , P. Znášik [-] , L. Peprný [-] (46. M. Bednář [-] ) - J. Schamberger [-] , E. Molek [-] (60. A. Štökl [-] ) , D. Kubík [-] (75. P. Braun [-] ) -

TJ Sokol Lužany
J. Linhart [-] - M. Havránek [-] , R. Soušek [-] , T. Štycha [-] , M. Hořký [-] (61. J. Běl [-] ) , M. Rath [-] , M. Toma [-] , I. Kolečkář [-] , P. Rýmus [-] , R. Fuchs [-] , P. Pecháček [-]

ŽK: 5. E. Molek - 15. R. Soušek , 53. M. Toma .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - DRDA Josef (N), HAVRÁNEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.