P. Vlček 4.
P. Vlček 34. (p.)
3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Radkovicích museli o vítězi rozhodnout až penalty


Branky


4. P. Vlček , 34. P. Vlček (p.) - 77. M. Bruml , 88. D. Procházka
0

Radost domácím ze zisku všech bodů překazil v 88. minutě hostující David Procházka, když srovnal na 2:2 a o vítězi musely rozhodnout až penalty, ve kterých byli šťastnější domácí a vyhráli 7:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli domácí s dvougólovým vedením

Domácí využili hned první chyby hostující obrany a zásluhou Pavla Vlčka šli do vedení už ve 4. minutě. Poté se do útoku tlačili spíše hosté a začali si vytvářet gólové příležitosti, ale bez úspěchu. Tak se zase k zápasu přihlásili domácí a v 34.minutě si v souboji ve vápně pomohl hráč hostů víc, než se libilo hlavnímu sudímu, který pískl pokutový kop. Toho se ujal domácí kapitán Pavel Vlček a navýšil na 2:0. Potom se s výsledkem ještě hosté snažili do poločasu něco udělat, ale velkou šanci po centru nedokázali usměrnit do brány. A tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Druhou půli domácí nezvládli

Druhý poločas byl jasně v režii hostů, kteří zatlačili domácí na jejich polovině a šance přibývaly, bohužel zatím ale bez vstřeleného gólu. Domácí hráči začali pod narůstajícím tlakem hostů více faulovat, což v 58. minutě vedlo k vyloučení Jakuba Bešty, který ostře fauloval hostujícího Martina Brumla a viděl žlutou kartu, to se mu, ale moc nelíbilo a za řeči putoval předčasně do sprchy. S přibývajícími minutami domácím začaly docházet síly, čehož hosté využili a v 77. minutě vstřelili vytoužený gól zásluhou Martina Brumla. Ten ranou z vápna překvapil domácího gólmana, kterému míč mezi nohama procupital do brány. Hostující to nakoplo a začali se více tlačit do brány, což nakonec vedlo k vyrovnávajícímu gólu, o který se postral David Prcoházka v 88. minutě. Do konce zápasu už gól nepadl a tak o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dva body za výhru po penaltách berou Radkovice

V penaltách byli šťastnější domácí Radkovice, které přestřílely Předenice 7:6 a připisují si o bodík více.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Máme spoustu zraněných hráčů, postupně jsme se scházeli a byli jsme rádi, že jsme mohli začít v 11. Nakonec jsme ale vyhráli na penalty

TJ Předenice
Martin Bruml: Před zápasem jsme si říkali, že to bude velmi těžký zápas, hlavně kvůli terénu, který je v Radkovicích tragický. To se potvrdilo a než jsme si na terén zvykli, tak nás domácí potrestali hned ve 4. minutě. Na konci jsme začali víc a víc tlačit, ale dokázali jsme jen vyrovnat a bohužel na penalty vyhrály Radkovice



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , L. Vizingr [-] , J. Bešta [-] , J. Horský [-] , J. Bešta [-] , P. Vlček [-] , J. Janeček [-] (90. T. Berka [-] ) , M. Velich [-] , M. Bořík [-] (82. M. Dušek [-] ) , F. Březina [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - D. Kasl [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] - T. Kadlec [-] , J. Mašek [-] (82. T. Pech [-] ) , V. Frank [-] , P. Kvídera [-] - M. Myška [-] (46. J. Majer [-] ) , J. Bernášek [-] (43. M. Bruml [-] )

ŽK: 17. M. Bořík , 46. J. Horský , 58. J. Bešta , 72. M. Brada , 90. L. Vizingr . ČK: 59. J. Bešta .
Hráči zápasu: P. Vlček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Luboš - VEIT Karel (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.