2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy po šesté v řadě neztratily ani bod


Branky


0

Druhé Žinkovy přivítaly na svém hřišti sedmé Blovice, zápas plný očekávání dopadl lépe pro domácí Žinkovy. Blovicím se špice tabulky zase o něco vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl podle očekávání vyrovnaný a tvrdý

Šedesát platících diváku sledovalo vyrovnané utkání, kde se představily týmy z horní poloviny tabulky. Hned od první minuty se hrálo aktivně a oba týmy si vytvářely několik šancí, bohužel pro diváky, ale žádná šance gólem neskončila. První šanci měli hosté, když šel jejich hráč sám na gólmana, ale dokázal trefit jen tyč domácí brány. Potom přišlo několik šancí na obou stranách, ale zase bez vstřeleného gólu. Oba týmy nastřelily dokonce břevno. I když bylo v první půli k vidění mnoho šancí, tak fanoušci gól neviděli. Hromada šancí ale lákala na druhý poločas.

Druhou půli byli šťastnější domácí

Do druhé poloviny se podařilo vstoupit lépe hostujícímu týmu z Blovic, který otevřel skóre hned ve 47. minutě, když se trefil Václav Davídek 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání a přicházely další šance. V 66. minutě se jim to ale podařilo a srovnali stav na 1:1 když se trefil Filip Švejda. S touhle minutou přišlo i vyloučení hráče hostujících Blovic a hosté měli problém. Domácím to nestačilo a začali tlačit vice na pilu a o deset minut později se jim podařilo dát vedoucí branku zásluhou Filipa Švejdy, který svou druhou brankou otočil stav ve prospěch domácích. Hosté, i když měli o jednoho hráče míň, začali hrát líp než v 11, ale ke gólu to nevedlo a domácí tak jednogólový náskok uhájili a připisují si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Josef Šrámek: „Vyrovnaný zápas, oba týmy nastřelily břevno a tyč. My jsme měli víc štěstí, že jsme dali dva góly a oni jeden.“

TJ Sokol Blovice
Ladislav Štětina, předseda: „Ve druhé půli jsme dali hned gól, pak přišel zkrat našeho hráče při vyrovnávací brance domácích a dostali jsme červenou kartu. Paradoxně jsme po červené kartě začali hrát lépe, ale domácím se podařilo dát dalšího gól a to už se nám srovnat nepodařilo.“



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - J. Čengery [-] , T. Oulík [-] , Z. Beníšek [-] (74. J. Vokurka [-] ) , M. Vokurka [-] , M. Šneberk [-] (90. D. Niemkiewicz [-] ) , T. Hora [-] , Z. Pavlíček [-] , F. Švejda [-] , J. Tykvart [-] , J. Doričák [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Davídek [-] , R. Tyml [-] , K. Hajský [-] (65. Š. Merhaut [-] ) , P. Choun [-] (76. J. Veselovský [-] ) , O. Laibl [-] , T. Nekola [-] , M. Jílek [-] , J. Stegmuller [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Štětina [-] (57. J. Diviš [-] )

ŽK: 12. M. Šneberk , 70. M. Vokurka , 89. F. Švejda - 27. A. Zdvořáček . ČK: 66. M. Jílek .
Hráči zápasu: F. Švejda - J. Šabata .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.