2:1
(1:0)
50. D. Malý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany berou zase všechny body


Branky


0

Dobřany v derby doma přivítaly Vstiš, která na horkou půdu dojela navázat na poslední kolo, když doma porazila silné Kasejovice. Dobřany jsou měsíc bez prohry v základní hrací době a podařilo se jim krásnou bilanci prodloužit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se čekalo vysoké nasazení obou týmů

Na sobotní utkání se došla podívat krásná návštěva 109 diváků, kteří se rozhodně nenudili. Domácí se po fotbalové stránce polepšili od minulého zápasu a to jim přineslo první branku utkání, když se v patnácté minutě trefil Jan Roubíček 1:0. Hosté pokračovali ve své obrané hře, snažili se hrát spíše na brejky. Občasné šance se jim však proměnit v gól nepodařilo, až se ke slovu přihlásili zase domácí a vstřelili další gól zásluhou Patrika Smetany, který zvyšoval na 2:0. Celou první půli měli pod kontrolou domácí hráči a stav 2:0 se do přestávky nezměnil.

Druhý poločas začali lépe hosté

Do prvního poločasu vstoupili hosté správnou nohou a hned po pěti minutách druhé půle se trefil mezi tyče hostující hráč Daniel Malý, který dával z přímého kopu a snížil skóre na 2:1. Hosté se začali více vytahovat a vyrovnali hru. V 67. minutě přišla červená karta, kterou viděl domácí hráč Jaroslav Schovánek a oslabil tak svůj tým. Domácí hráči ale bojovali až do konce zápasu a stav 2:1 se jim podařilo uhájit, i když se hosté dostávali do občasných šancí. Hosté se potýkali se špatnou koncovkou a na dobře chytajícího gólmana Ondřeje Boučka nevyzráli. Zasloužené a důležité tři body tak zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Pavel Polívka, trenér: „Bylo to lepší než minule, bylo tam nasazení z obou dvou stran. Správné derby, kde nebyla brutalita, žádná zákeřnost a byla snaha o fotbal, což bylo důležité“

TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Maday: "Z naší strany nebylo utkání dobře zvládnuté, dělali jsme spoustu chyb, prohrávali jsme souboje ve středu hřiště a soupeř vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - M. Tušek [-] , J. Roubíček [-] , V. Bouček [-] (59. L. Jílovec [-] ) , J. Čimera [-] (71. K. Lang [-] ) , M. Skřivan [-] , P. Trdlička [-] , J. Schovánek [-] , P. Smetana [-] , P. Polívka [-] , M. Opatrný [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Korčík [-] , A. Ježek [-] (55. J. Bohmann [-] ) , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] (46. R. Švec [-] ) , J. Čmelínský [-] , D. Malý [-] , P. Purdeš [-] , T. Maday [-] (80. M. Švec [-] ) , J. Pyrgal [-]

ŽK: 28. P. Trdlička , 69. J. Roubíček - 18. J. Čmelínský , 40. A. Ježek , 80. D. Malý , 81. P. Purdeš , 90. M. Korčík . ČK: 67. J. Schovánek .
Hráči zápasu: P. Trdlička - M. Košan .
Místo: Tráva. Počet diváků: 109. Rozhodčí: Legát Zdeněk - NĚMEC Michal, MÁDR Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.