2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledních deseti minutách ztratili domácí dvoubrankové vedení


Branky


16. T. Kutka , 64. T. Kutka - 83. D. Míčko , 87. M. Dolák
0

Klášter přijel do Lužan s jasným cílem odčinit domácí porážku z minulého kola, když dostal s Radkovicemi příděl 1:6. Domácí Lužany se chtěly posunout výše od sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím

Necelých sedmdesát diváků sledovalo utkání dvou celků ze spodní strany tabulky. Očekávaný boj začali lépe domácí, kteří hráli od první minuty s větším nasazením a touhou po vítězství. Šance přicházely na obou stranách, ale první se ke slovu přihlásily domácí Lužany, když hostující hráč nastřelil soupeře a od něj míč doputoval až za brankovou čáru. Domácí se tak dostali do vedení 1:0, autorem branky byl Tomáš Kutka. Dále se pokračovalo ve vyrovnaném utkání a šance se vytvářely na obou stranách, žádná ale nebyla tak výrazná, aby se dostala do některé z branek. První poločas tak vyhráli domácí 1:0.

Druhý poločas rozhodla poslední desetiminutovka

Do druhé půle nastoupili lépe domácí a měli herní převahu. Lužany si začaly vytvářet více brankových příležitostí a nakonec se dočkaly i druhé trefy, když se krásně placírkou trefil podruhé v zápase Tomáš Kutka a obstřelil tak hostujícího gólmana a zvýšil tak náskok svého týmu na 2:0. Poté začali hrát domácí více uvolněně a dostávali se do dalších vyložených šancí, bohužel pro domácí se jim žádnou šanci proměnit nepodařilo a po několika střídáních se ke slovu přihlásili hosté. Přišla 83. minuta a hosté se dostali do rychlého protiútoku, dostali míč před bránu domácích a po zaváhání obrany se dostal míč až k Davidu Míčkovi, který uklidil míč do branky a snížil na 2:1. V tu ránu se hosté dostali do tlaku a převzali iniciativu zápasu a snažili se o vyrovnání, to se jim nakonec podařilo a v 87. minutě po trestném kopu vyrovnali zásluhou Martina Doláka, kterého nechala domácí obrana osamoceného na malém vápně 2:2. Hosté pokračovali v tlaku a domácí se mohli ještě několik minut třepat, aby nepřišli o všechny body, to se hostům nakonec nepodařilo a v utkání musely o vítězi rozhodnout až pokutové kopy.

Na penalty byli šťastnější hosté

Lužany kopaly penalty i v minulém kole, ve kterém přestřílely Chlumčany. Mohly tak získat další bod za další vítězství v penaltách, který by je posunul dál od sestupových vod. Na minulou výhru domácí nenavázali a prohráli na penalty 3:4. I když to vypadalo s Klášterem osmdesát minut zle, tak si odváží důležité dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus, vedoucí mužstva: „Popravdě se mi o tom špatně mluví, protože místo poklidného utkání, kdy jsme mohli 4:1 nebo 5:2 vyhrát, tak jsme si nechali dát na konci utkání dva góly, které nechápu ještě teďka.“

TJ Klášter
Petr Velíšek: „Soupeř byl lepší, prohrávali jsme 2:0, na začátku jsme měli několik šancí, které jsme neproměnili a do osmdesáté minuty jsme byli o malinko horším týmem, ale zaplať pán bůh, jsme dokázali vyrovnat na 2:2 a penalty jsme rozhodli v náš prospěch.“



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - T. Kasl [-] , M. Rath [-] (65. M. Hřebec [-] ) , M. Toma [-] (77. P. Pecháček [-] ) , T. Kutka [-] , L. Janeček [-] , M. Hořký [-] (51. R. Soušek [-] ) , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] , J. Grassl [-] , M. Dietl [-] (46. F. Tykal [-] )

TJ Klášter
L. Tobrman [-] - J. Růžička [-] (61. M. Hora [-] ) , M. Hnízdil [-] (25. M. Dolák [-] ) , T. Loukota [-] , T. Pekárek [-] , R. Sedláček [-] , M. Suko [-] (46. D. Míčko [-] ) , V. Bárta [-] , L. Pelikán [-] , J. Peroutka [-] , M. Karlík [-] (46. P. Velíšek [-] )

ŽK: 63. R. Soušek , 87. A. Hajžman - 24. V. Bárta , 80. T. Loukota .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Němec Michal - ŠTYCH Karel (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.