6:2
(2:0)
56. K. Jakš
80. R. Jakubec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Březno podzimním mistrem Okresního přeboru!


Branky


31. K. Pekař , 41. K. Pekař , 53. P. Štechmiler , 58. K. Pekař , 78. P. Leden , 90. K. Pekař (p.) - 56. K. Jakš , 80. R. Jakubec (p.)
0

13.kolo Okresního přeboru přineslo další velice zajimavý souboj a to mezi mužstvy FK Malého Března a TJ Chlumec B. Zápas měl zajímavý náboj z několika hledisek. Domácí by si vítězstvím zajistili titul půlmistra Okresního přeboru. Hosté namlsaní vysokou výhrou nad Povrly nechtěli dát kůži lacino. A v neposlední řadě došlo na přímý souboj dvou nejlepších kanonýrů soutěže a to domácího Karla Pekaře a hostujícího Radka Jakubce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karel Pekař začal své představení již v první půli

Hostující celek, který se v soutěži jeví jako postrah favoritů, vstopil do zápasu s jasnou taktikou: precizní defenziva, rychlé brejky a bojvnost. Domácí celek od začátku diktoval tempo hry. Držel míč na polovině hráčů Chlumce, dobře a rychle kombinoval a útočnými vypady zaměstnával obranu hostí. Hráči Malého Března dobývali branku, kde hosté drželi stav 0:0 zuby nehty a šance domácích hasili téměř na brankové čáře. V třicátéprvní minutě se dočkali zaslouženého vedení. Trestný kop proměnil v branku kanonýr domácích Karel Pekař - 1:0. Za deset minut tentýž hráč slavil svou šestnáctou! branku v sezóně a poslal domácí do dvougólového vedení - 2:0. Jedinou gólovou šanci hostů spálil kanonýr hostů Radek Jakubec, když po rychlé akci Patrika Mrvečky z prostoru deseti metrů od branky trestuhodně přestřelil. První půle skončila 2:0 pro hráče Malého Března.

Malé Březno ztvrdilo titul půlmistra

Druhý poločas přinesl poněkud pozměněný obraz hry. Hosté výrazně přidali a postupně takřka vyrovnali hru. Přesto v padesátétřetí minutě inkasovali. Za domácí se trefil Petr Štechmiler - 3:0. Hosté takřka okamžitě odpověděli a potvrdili zlepšený výkon ve druhé půli. K trestném kopu ve vzdálenosti 25 metrů, se postavil nestárnoucí záložník hostů Karel Jakš a nedal domácímu brankáři šanci - 3:1. Na branky bohatá pětiminutovka ještě nekončila. Hattrick slavil za domácí kdo jiný než Karel Pekař! - 4:1 a nasměroval tak domácí celek za další výhrou. V sedmdesátéosmé minutě úřadoval i na domácí straně nestárnoucí hráč. Pavel Leden zvyšoval již na 5:1. Osmedesátá minuta přinesl vzruch na druhé straně. Chlumecký stoper Pavel Švanda pro svůj tým vybojoval pokutový kop. K penaltě se postavil kanonýr hostů Radek Jakubec, proměnil své penaltové trápení a v 11 zápase zaznamenal 15 branku! - 5:2. Poslední slovo si vzal za domácí Karel Pekař. V devadesáté proměnil pokutový kop a svou čtvrtou brankou v zápase, uzavřel tak skoŕe zápasu na konečných 6:2. V přímém souboji o podzimního krále střelců, suveréně zvítězil domácí útočník, který dokázal za podzim nastřílet úctyhodných 18 gólů! Domácí tak slaví vysokou výhrou titul půlmistra Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Chlumec B
Vít Šturma: "Domácí tým nám v utkání jasně ukázal, proč je aktuálně na 1. místě tabulky. Po odehrání všech třinácti kol II. třídy, kdy jsem měl možnost vidět v akci všechny týmy, můžu prohlásit, že hra a výkon Malého Března se mi líbila nejvíce. Jejich velmi rychlí útočníci dělali svým neustálým pohybem a gólovou produktivitou naší obraně velké problémy. V první polovině druhého poločasu jsme se jim herně dokázali vyrovnat, za což bych chtěl všechny své hráče pochválit, stejně tak jako za bojovnost v celém utkání a také za to, že se i přes nepříznivý výsledek snažili utkání zdramatizovat a nic nevzdali. Za to mají moje uznání a této vlastnosti si na nich vážím nejvíce. Vítězem utkání se Malé Březno bez debat stalo naprosto zaslouženě, stejně tak jejich kanonýr Pekař podzimním Králem střelců, kterého ale bohužel v utkání svým výkonem a svými rozhodntími naprosto zastínil hlavní rozhodčí Vaverka, jenž asi toužil být "hlavní hvězdou" utkání. Stojí za zamyšlení, jestli tým jako Malé Březno potřebovalo k vítězství tohoto 12. hráče, ale to už je otázka na svědomí výše zmíněného arbitra. Před podzimní dokopnou se mu povedlo nás pobavit a naladit nás na tu správnou vlnu na večer, ale i přesto, jak jsem zmínil, můžeme Malému Březnu k zaslouženému vítězství jen pogratulovat."



Sestavy


FK Malé Březno
J. Vaněk [-] - V. Bude [-] , F. Zajíc [-] (60. P. Leden [-] ) , K. Pekař [-] , P. Štechmiler [-] , P. Egrt [-] , P. Koev [-] (78. O. Vepryk [-] ) , P. Polýnek [-] , J. Kvapil [-] (82. L. Matouš [-] ) , V. Ajm [-] , J. Barnat [-]

TJ Chlumec B
D. Grupač [-] - J. Veselý [-] , P. Řízek [-] , P. Švanda [-] , V. Šturma [-] - J. Koutný [-] (46. A. Lukeš [-] ) , K. Jakš [-] (61. B. Pytloun [-] ) , P. Mrvečka [-] , P. Weber [-] , M. Drábek [-] - R. Jakubec [-] -

ŽK: 44. P. Egrt - 11. P. Weber , 25. P. Švanda , 59. P. Řízek , 59. R. Jakubec .
Hráči zápasu: K. Pekař - M. Drábek .
Místo: FK Malé Březno. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vaverka Tomáš - GRUPAČ Miloš, POBORSKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.