2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešická výhra nebyla jednoduchá


Branky


0

Po bojovném výkonu přehráli lenešičtí hráči balžimské mužstvo, které bylo nabuzeno vítězstvím ve Vroutku. Díky zabezpečené obraně a dvěma trefám ve druhém poločase rozhodli zápas pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplodná blažimská převaha

Hráči z Blažimi přijeli do Lenešic potvrdit své vítězství z Vroutku a vlétli hned na začátku prvního poločasu na své soupeře. Byli to oni, kdo udávali tón zápasu. Zejména jejich hbitý záložník Antonín Fišer předkládal svým spoluhráčům pěkné přihrávky, které blažimští  hráči Pavel Suvák a Ladislav Kobylák nedokázali využít. Domácí podnikali ze zabezpečené obrany ojedinělé brejky, které však byly nebezpečnější než akce blažimských. Ve 14. minutě si naběhl domácí Petr Trhlík na centr a vstřelil branku, která však pro ofsajd nebyla uznána. O pár minut později si lenešický Martin Bauer naběhl na přihrávku, ale jeho zakončení nebylo úspěšné. Ve 23. minutě byl hráč hostí Jan Čábelka faulován. Následoval trestný přímý kop, který zahrával Ladislav Kobylák. Jeho první střelu vyrazila domácí zeď a následná pumelice jen těsně minula domácí branku. V závěru poločasu měli hosté „tutovku zápasu“. Daniel Rulf přihrál Lukáši Čábelkovi, ten střelou překonal domácího brankáře Radka Kahulu, míč už mířil do brány, ale lenešický hráč ještě stihl míč na brankové čáře odkopnout.

Lenešičtí šli za vízězstvím

Ještě na začátku 2. poločasu se hosté dostali do šance.  Ladislav Kobylák dostal přihrávku před velkým vápnem a jeho následná střela skončila na břevně. Poté už převzali iniciativu domácí hráči. Střelu Petra Trhlíka ještě blažimský brankář Miloslav Zajíc vyrazil, ale v 51. minutě zahrávali domácí rohový kop, ve vápně se nejlépe orientoval Karel Doležal a vstřelil první branku zápasu! Další šance domácích měli hráči Jan Krebs, Aleš Sadílek a Tomáš Zlatohlávek, ale v zakončení úspěšní nebyli. Přišla však 78. minuta a pěknou střelou z hranice vápna zvýšil domácí vedení Aleš Sadílek. Pět minut před koncem mohli hosté ještě zkorigovat nepříznivý stav. Ladislav Kobylák byl při svém průniku lenešickou obranou faulován. Nařízený trestný kop zahrával Antonín Fišer a jeho umístěná střela jen těsně minula pravou spojnici tyče a břevna. Závěr zápasu si domácí už pohlídali a mohli se radovat z vydřené výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Dneska jsme navázali na výkon z minulého utkání v Žíželicích. Musím klukům poděkovat, hráli opravdu výborně. Skvěle nám zachytal gólman, kluci v obraně a v záloze zahráli bez velkých chyb. I bez výrazného špílmachra, kterého v mužstvu nemáme, všichni hráči zahráli výborně.

FK Blažim
Pavel Bartko ( hrající předseda FK Blažim): Dnes jsme první poločas hráli velice dobře dopředu. Domácí mužstvo se zatáhlo, my jsme se k nim pořádně nedostali do vápna a nezakončili jsme. A soupeř nám pak ve druhém poločase dal z brejků dvě branky. Co k tomu dodat? Kluci makali, ale bez gólového úspěchu.



Sestavy


TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - T. Zlatohlávek [-] , B. Štukheil [-] , J. Vild [-] (85. K. Dittrich [-] ) , D. Charvát [-] (46. J. Krebs [-] ) , J. Petříček [-] , K. Doležal [-] , P. Trhlík [-] , A. Sadílek [-] , J. Kadeřábek [-] , M. Bauer [-] (78. V. Belan [-] )

FK Blažim
M. Zajíc [-] - L. Kobylák [-] , P. Bartko [-] (53. M. Guláš [-] ) , P. Suvák [-] , L. Čábelka [-] , V. Hegenbart [-] , A. Fišer [-] , K. Lenkvík [-] , D. Hosnedl [-] (79. R. Guláš [-] ) , H. Nájemník [-] , D. Rulf [-]

Místo: Lenešice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Štafa Pavel - BECHYNSKÝ Tomáš, ČÁKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.