Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutečtí opět doma prohráli


Branky


0

Loňskému lídru 3. třídy se v okresním přeboru nedaří. Vroutečtí opět zaspali začátek utkání a po 15ti minutách prohrávali 0:2. V průběhu druhého poločasu dokázali dokonce srovnat stav, ale mezi 70.-80.minutou přišly dva údery hostí a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím utekl začátek utkání

Do utkání vstoupilo lépe mužstvo Panenského Týnce, kdy se dvěma náznaky šancí prezentoval  Jiří Forgáč a Jakub Homolka. Po necelých 10 minutách se i poprvé měnilo skóre. Na rohový kop zahrávaný Jiřím Forgáčem si naskočil Tomáš Houda a otevřel skóre zápasu. Netrvalo  dlouho a po precizním centru Jakuba Homolky Vladimír Pecinka uklidil míč z voleje o tyč do vroutecké sítě. Hosté měli více ze hry, ale domácí se nevzdávali a kombinací po zemi se snažili dostat za obranu hostí. To se jim nejdříve nedařilo díky velmi dobré komunikaci obranné čtveřice a gólmana Panenského Týnce Štěpána Rulce. Únik hráče hostí po levé straně, centr a následný faul na hráče hostí rozhodčí Hamáček nepotrestal pokutovým kopem. O pár minut později za podobný zákrok kopali penaltu vroutečtí a proměnil ji Libor Klíč. Domácí snížili stav na 1:2 a dostali se tak zpět do hry. Do konce prvního poločasu se skóre již nezměnilo, ale Vroutek byl v tu chvíli aktivnějším a nebezpečnějším týmem.

Vrouteckou naději srazily dvě branky hostí

Do druhé půle vstoupil Vroutek na hřiště s několika novými hráči a bylo to znát. Hlavně rychlonohý záložník Jan Kukla dělal obraně Panenského Týnce starosti. Po jedné ze šancí, do které se tento hráč dostal, se skóre srovnalo na 2:2. Jeho tečovaná rána totiž skončila nečekaně až za zády gólmana Štěpána Rulce. Hráči Panenského Týnce v tu chvíli nevěděli, co dál. Ale poté jim do žil vlil naději impuls v podobě střídání, kdy se do hry dostal Jakub Bauer a Jiří Rajlich, kteří hru Panenského Týnce značně oživili. Po faulu na polovině hřiště v 70. minutě se Tomáši Houdovi podařilo nalézt ve velkém vápně osamoceného Ladislava Kuchaříka, a ten zkušeně podél gólmana strhl vedení opět na stranu Panenského Týnce. V 80. minutě Panenský Týnec odskočil soupeři opět o dvě branky, když se trefil po samostatném úniku Jiří Forgač a dal tak výsledku konečnou podobu. Panenský Týnec si tak z Vroutku odvezl velice důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol P. Týnec
Stanislav Kučera (trenér TJ Sokol Panenský Týnec): Utkání bylo vyrovnané a i přes nepříznivě se vyvíjející průběh pro Vroutek, se hráči nevzdávali a bojovali až do posledních chvil. V momentě, kdy vroutečtí vyrovnali stav na 2:2, se zdálo, že utkání otočí ve svůj prospěch. My jsme se však nepoložili a dokázali zápas dovést až do vítězného konce.



Sestavy


FK Vroutek B
P. Čapek [-] - M. Junk [-] (88. M. Veselský [-] ) , M. Salač [-] , M. Šiška [-] - L. Klíč [-] , L. Koliha [-] , M. Balák [-] (56. J. Zajko [-] ) , M. Hlaváč [-] - J. Pešek [-] , J. Hess [-] (46. J. Kukla [-] ) - J. Vlček [-]

TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - T. Houda [-] (46. J. Rajlich [-] ) , M. Richter [-] , V. Ohem [-] , Z. Gajdušek [-] - L. Kuchařík [-] , P. Mazan [-] (60. V. Hokuf [-] ) , V. Pecinka [-] , J. Forgač [-] - L. Forgač [-] , J. Homolka [-] -

Hráči zápasu: L. Kuchařík .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hamáček Václav - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.