Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažimští ukázali domácím jak chutná okresní přebor


Branky


0

Suverén lońského ročníku 3. třídy tvrdě narazil na tým z Blažimi, který jim ukázal "sílu" okresního přeboru. Vroutečtí se zmohli v závěru jen na zkorigování nepříznivého stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut pro Blažimské

Hosté byli prvních dvacet minut lepším celkem a dokázali dvakrát skórovat, nejprve v 10. minutě z přímého kopu zpoza velkého vápna vstřelil Lukáš Čábelka a poté ve 20. minutě vydařenou střelou z dvaceti metrů Pavel Suvák. Domácím se v dalším průběhu prvního poločasu podařilo hru vyrovnat a vytvořit si i nějaké šance, které však nebyly využity, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Čestný úspěch zařídil Libor Klíč

Krátce po začátku druhého poločasu se hostům podařilo vsítit Pavlem Suvákem třetí branku a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Domácí se sice snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté zkušeně drželi míč a nepouštěli domácí do vyložených šancí. V 68. minutě vstřelili hosté čtvrtou branku, kterou dal opět Lukáš Čábelka, a utkání se poté už jen dohrávalo. Alespoň čestný úspěch domácích zaznamenal v 88. minutě kapitán Libor Klíč, který precizně provedeným přímým kopem snížil stav utkání na 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek B
Jiří Balák (předseda FK Vroutek): Zasloužené vítězství hostů, kteří ukázali, že ne náhodou loňskou sezónu dlouho bojovali o titul přeborníka okresu.




Sestavy


FK Vroutek B
O. Baštýř [-] - M. Salač [-] , J. Balák [-] , J. Zajko [-] , M. Junk [-] - M. Balák [-] , M. Hlaváč [-] (65. M. Šiška [-] ) , L. Klíč [-] , L. Koliha [-] - J. Kukla [-] , J. Baierl [-] -

FK Blažim
M. Zajíc [-] - D. Rulf [-] , H. Nájemník [-] , P. Žďánský [-] - L. Kobylák [-] , P. Suvák [-] , D. Hosnedl [-] (70. M. Janata [-] ) , L. Čábelka [-] , V. Hegenbart [-] , A. Fišer [-] , O. Kobylák [-] (60. J. Kosnar [-] )

Hráči zápasu: L. Klíč - L. Čábelka , P. Suvák .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vysočanský David - JETENSKÝ Josef, KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.