Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásnodvorská desítka


Branky


8. M. Lesňák , 17. M. Lesňák , 26. D. Uldrich , 30. D. Karev , 32. A. Stehlík (p.) , 36. D. Karev , 57. A. Stehlík , 85. M. Hrbík , 86. M. Hrbík , 90. M. Hrbík - 67. V. Roháč
0

Jak skončili, tak začali. Hráči Krásného Dvora zakončili jarní sezónu desítkou, kterou naložili žateckému céčku a podzim začali stejným "nášupem", který odnesl tým ze Slavětína.  V utkání se blýskl hattrickem Milan Hrbík, kterému na něj stačilo posledních pět minut zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjetá "mašina" nedala slavětínským šanci

Jako by si domácí hráči řekli, jak jsme skončili jarní část soutěže, tak ji na podzim začneme! Tuto myšlenku splnili na 100%. V posledním kole totiž vyprovodili žatecké céčko také s deseti brankami! Slavětínští hráči přijeli se snahou odčinit dvě porážky krásnodvorských z minulého ročníku a do páté minuty si vytvořili dvě čisté brankové šance, ale neproměnili je. Po upozornění domácího trenéra na tyto situace se hra začala vyrovnávat a už v 8. min. uklidnil všechny domácí příznivce po samostatném úniku Michal Lesňák. Zejména tento hráč působil svojí rychlostí a bojovností slavětínským obráncům velké problémy. To potvrdil i druhou brankou v 17. min., kdy si vybojoval míč s obráncem soupeře a po nevídaném zrychlení se řítíl osamocen na brankáře Slavětína, kterému nedal šanci. Velice pěknou branku vstřelili domácí ve 26. min., kdy centrovaný míč od postranní čáry poslal do pokutového území Marian Hrouda a nikým nehlídán se z voleje trefil dorostenec Domink Uldrich. To už hosté těžce nesli a byla na nich vidět mírná mrzutost. Svoji první branku v zápase vstřelil také ve 30. min. druhý dorostenec Daniel Karev. Za dvě minuty na to se obráncům hostů opět připomněl rychlonohý Michal Lesňák, který vlétl do velkého vápna jak „tryskáč“, a obraně nezbývalo nic jiného než ho zastavit faulem. Penaltu s přehledem proměnila nová posila domácího týmu Anton Stehlík. Závěrečnou branku první půle vstřelil Daniel Karev, když proměnil pěknou přízemní přihrávku od všudypřítomného Václava Kotrce, čímž uzavřel skóre  prvního poločasu na 6 : 0 pro domácí.

Pět minut "bombarďáka" Milana Hrbíka

Do druhého poločasu poslal domácí trenér další dva čerstvé hráče, neboť i toto utkání se hrálo za teplého slunečného počasí. Hosté se ještě pokoušeli změnit stav utkání,  ale jejich ojedinělé pokusy končily buď v rukavicích  domácího gólmana Jurije Popenka, nebo vysoko nad brankou. Svoji druhou branku přidal také v 57. min. Anton Stehlík, když se pěkně uvolnil na velkém vápně a ač se mu střela moc nepovedla, míč přece jen skončil u tyče bezmocného brankaře hostů. V 67. min se přece jen hosté dočkali a po pěkně rozehraném trestném kopu od postranní čáry se trefil zcela osamocen Václav Roháč. Šťastnou ruku měl domácí trenér Miroslav Zaržický, když poslal do hry svého „žolíka“ Milana Hrbíka, který pro své dosavadní výkony dostal místo na lavičce náhradníků. Snad ho i tato pozice nakopla a stihl ještě během závěrečných pěti minut nastřílet soupeři hattrick!



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Hosté přijeli s cílem odčinit dvě porážky z minulého ročníku, začali dobře, vytvořili si i nějaké šance, ale špatná střelecká muška je připravila o lepší výsledek. My jsme se dostávali postupem času do jednoznačné převahy a ve druhém poločase už nebylo o co hrát. Za tento výkon bych chtěl celému mužstvu poděkovat.




Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - O. Lesňák [-] , M. Zedník [-] (70. V. Vacík [-] ) , M. Hrouda [-] , S. Barták [-] (46. J. Kafka [-] ) - D. Uldrich [-] (78. P. Pěchouček [-] ) , L. Kamír [-] , V. Kotrc [-] , D. Karev [-] (46. J. Mach [-] ) - M. Lesňák [-] (58. M. Hrbík [-] ) , A. Stehlík [-]

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - J. Albrecht [-] , J. Nágl [-] , K. Ondrášek [-] , M. Zeman [-] - M. Mogyorodi [-] , V. Roháč [-] , L. Menhart [-] , M. Holub [-] (65. J. Nipauer [-] ) - J. Neuman [-] , J. Malát [-]

ŽK: 32. M. Zeman , 74. V. Roháč .
Hráči zápasu: M. Hrouda , V. Kotrc , M. Lesňák , M. Hrbík .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - ŠEBEK Václav, ČÍŽKOVSKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.