Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství Lubence


0

Lubenečtí sehráli první utkání po svém postupu do okresního přeboru na vlastním hřišti. Začátek jim moc nevyšel. Po prvním poločase prohrávali 0:1, ale zlepšenou hrou ve druhém dějství stav otočili a mohli tak slavit premiérové vítězství. Hlavními postavami domácích byl brankář Jan Gucký, který zabránil v prvním poločase většímu brankovému přídělu a záložník Lukáš Kožíšek, který dvěma brankami zařídil výhru Lubence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka a dost

Začátek utkání byl ve znamení vzájemného oťukávání. Brzy však udeřili hosté, když ve 12. min. po faulu jednoho z obránců domácích kopali přímý kop v blízkosti pokutového území. Centr na přední tyč lehce hlavou tečoval hráč Michal Majer a lubenecký brankář Jan Gucký byl bezmocný. Domácí se snažili, několikrát dokázali před brankou peruckých zakončit, jejich akce však postrádaly přesnost a razanci. Naopak hosté svými brejky neustále ohrožovali domácí svatyni a jenom díky brankáři Janu Guckému nebyl rozdíl skóre v poločase daleko vyšší. V závěru první půle lubenečtí hráči hru vyrovnali, žádnou větší šanci ke srovnání stavu si však nepřipravili.

V hlavní roli Lukáš Kožíšek

Do druhého poločasu nastoupil Lukáš Kožíšek a hra domácích se rapidně zlepšila. Začali svého soupeře přehrávat a získávat na herní převaze, kterou také vyjádřili brankami. V 57. min. se Lukáš Kožíšek z 25 m rozhodl ke střele a jeho nádherná rána vymetla pavučiny v levém horním růžku soupeřovy branky. Tato branka by mohla aspirovat na Gól měsíce či roku. V 75. min. podnikli domácí útok po pravé straně, jejich centr pronikl do pokutového území, z něhož Patrik Ledvina prudce vystřelil. Perucký brankář Josef Košín byl překonán, ale na brankové čáře zasáhl rukou obránce Milan Košín. Dle pravidel následovala červená karta a penalta, kterou s jistotou proměnil Lukáš Kožíšek. V závěru utkání, ač v deseti, se ještě hosté snažili o vyrovnání, ale zlepšená hra lubeneckých obránců již další gól nepřipustila.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Lubenec
Jaroslav Kuchár (kapitán týmu TJ Spartak Lubenec): První utkání po postupu do vyšší soutěže bylo pro nás přeci jenom nervóznější. V prvním poločase jsme se dopouštěli mnoha chyb. Soupeř nás přehrával v přesnosti a jen díky Honzovi Guckému jsme obdrželi pouze jednu branku. V druhém poločase jsme hru zlepšili, zabojovali a podařilo se nám vstřelit dvě branky a v závěru utkání i výsledek ubránit.




Sestavy


TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - S. Vopat [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Kohout [-] - J. Kuchár [-] , P. Ledvina [-] , D. Polena [-] , L. Kožíšek [-] - L. Horský [-] , M. Zásměta [-] , K. Zukal [-]

FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] , M. Žižek [-] , M. Košín [-] , M. Bartoš [-] - M. Kratina [-] , L. Linhart [-] , M. Nechanický [-] , M. Máša [-] - M. Majer [-] , M. Čížek [-] -

ŽK: 52. S. Vopat , 70. K. Zukal - 63. M. Kratina , 80. M. Máša . ČK: 75. M. Košín .
Hráči zápasu: J. Gucký .
Místo: Lubenec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlasák Petr - ŠNÍDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.