3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželický strach o výsledek


Branky


0

Žíželičtí hráči přivítali v prvním utkání sezóny na svém hrišti tým z Lenešic a zahájili ho v pekelném tempu, kdy za 12 minut stačili dát dvě branky. Pak v dusném tropickém parnu polevili a v závěru se pak strachovali o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý rozjezd prvního poločasu

Domácí v úvodní dvacetiminutovce na svého soupeře doslova vlétli. Odměnou jim za značné úsilí bylo dvoubrankové vedení již po 12ti  minutách prvního zápasu nové sezóny. Nejprve se hned ve 2. min. z nařízeného přímého volného kopu (z hranice pokutového území) přesnou ranou do šibenice nádherně trefil Josef Švejda. Zanedlouho ve 12. min. z bezprostřední blízkosti překonal nadvakrát brankáře hostí Marcel Malý. V dusném tropickém sobotním odpoledni však žíželičtí v nastaveném tempu nevydrželi a otěže zápasu převzali prakticky po celý zbytek utkání hráči Lenešic, kteří se otřepali z úvodního šoku.

Nakonec žíželičtí udrželi výsledek

Domácí již vlastně hrozili pouze z rychlých protiútoků. Po jednom z nich v 74. min. nahrál Ladislav Seman Josefu Švejdovi, a ten zvýšil na 3:0. O osudu zápasu se zdálo být definitivně rozhodnuto. Žíželičtí však museli o tři body perně bojovat až do závěrečného hvizdu rozhodčího. V 79. min. totiž Lenešice proměnily pokutový kop, nařízený po faulu domácího Martina Oppela ve vlastním vápně.  Domácí měli přesto dvě obrovské šance, kdy mohli získat opět tříbrankový náskok, ale v koncovce  postupně selhali jak střídající Martin Ďurač, tak i František Berka. V nastaveném čase se podařilo po rohovém kopu Lenešicím zkorigovat stav na 3:2 a vzápětí rozhodčí zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin ( administrátor TJ Žíželice): Úvodní dvacetiminutovka se nám enormně vydařila a rychle jsme odskočili soupeři na 2:0. Pak však našim hráčům v parném počasí evidentně začaly docházet síly. Přesto jsme měli nespočet příležitostí zápas dohrát v klidu až do konce. Vytvořené šance jsme však nedokázali využít, a tak jsme se o výsledek strachovali až do poslední sekundy utkání.




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - L. Drchal [-] , M. Oppel [-] , F. Elias [-] , T. Večeře [-] (71. T. Miško [-] ) - J. Švejda [-] (77. F. Berka [-] ) , P. Zuščík [-] , J. Blacha [-] , L. Seman [-] - M. Malý [-] (59. M. Ďurač [-] ) , M. Panský [-] -

TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - T. Zlatohlávek [-] , D. Hodan [-] (89. V. Belan [-] ) , J. Vild [-] , J. Petříček [-] , P. Trhlík [-] (46. J. Kadeřábek [-] ) , D. Charvát [-] , A. Sadílek [-] , M. Bauer [-] , J. Krebs [-] , B. Štukheil [-]

Hráči zápasu: F. Elias - A. Sadílek .
Místo: Žiželice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hynek Jan - ŠRAMOTA Miroslav (N), FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.