Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drsný konec pro snaživé družstvo z Dolních Habartic


Branky


0

Hosté podali v Mikulášovicích snaživý výkon, ale kvůli nepovedené první půli a spoustě neproměněných šancí museli odjet domů s pěti kousky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby defenzivy Dolních Habartic plně využil mikulášovický Otomar Šach

Hned 1. minuta utkání přinesla ohromnou hrubku v obraně, které patřičně využil mikulášovický útočník Otomar Šach, svou šikovnou kličkou obešel brankáře Koubu a otevřel skóre utkání. 1:0. Netvalo dlouho a hosté zpytovali svědomí znovu, jelikož po nedůrazu ve vlastním vápně se po působivé kombinaci prosadil Adam Kočka. Po této brance domácí značně polevily a hra se začínala víceméně vyrovnávat. Hostujícímu celku ale chyběl klid v koncovce a jediné čím zpozornili brankáře Jaromíra Tesaře, byla nastřelená tyč Petrem Horvátem, jež se zapříčinila o to, že stav do konce prvního poločasu již zůstal nezměněn.

Hosté se zvedli, nechybělo moc a mohlo být vyrovnáno

V druhé půli navázali habartičtí fotbalisté na výkon ze závěru té první a díky jejich entuziasmu si dokázali vytvořit gólovou přiležitost, v níž se objevil ve 48. minutě Michal Klemera, který svou střelu znovu označkoval tyč Tesařovy brány. Tato příležitost je opravdu mohla mrzet, neboť kontr na to si domácí střídající útočník Petr Budiš vytvořil střeleckou pozici a povedeným lobem přehodil brankáře Lukáše Koubu. Paradoxně třetí inkasovaná branka spíše pomohla kádru hostů, kteří začali hrát uvolněný fotbal, z čeho okamžitě těžili. V 53. minutě se totiž Petr Horvát postavil k volnému přímému kopu a poslal míč na vzdálenější tyč, kde číhal Jiří Lekner a dopravil balón do branky. 3:1. O pět minut později Habartice zahrávaly další standardní situaci, tentokráte rohový kop, ve kterém Michal Klemera našel přesně volného Finkese a rázem se zrodila na svět zajímavá zápletka. 3:2. Klid na mikulášovické kopačky mohl seslat kapitán Radek Vichterey, ale dárek v podobě pokutového kopu v 65. minutě zahodil. Hostující mančaft tedy i nadále živila naděje vyrovnání, ale to by neměle přijít 76. minuta utkání a s ní Vichtereyovo otupení habartického zvýšeného tlaku. 4:2. Jakmile se k nepřiznivému stavu přidalo vyloučení Kamila Horváta, bylo jasné, že rezignovaní hosté se už na vyrovnání nezmůžou. Definitivní tečku za atraktivním utkání udělal znovu kapitán Radek Vichterey, jehož střelou z úhlu prostřelil hostujícího gólmana a dovršil skóre na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


Mikulášovice
Jaroslav Šulc (předseda klubu FK Mikulášovice): Pro mě jednoznačné utkání, svého soupeře jsme převážnou část utkání přehrávali, ale na druhou stranu hosté podali opravdu kvalitní výkon, za nějž si určitě zasloužili důstojnější konečný výsledek. Pokud se budeme vyvarovat zbytečnému uspokojení, které přišlo v první polovině druhého poločasu, mohli bychom se příště vyhnout dalšímu nechtěnému zdramatizování.

D. Habartice
Lukáš Kouba (brankář týmu TJ Dolní Habartice): Zápas jako víno, ale kvůli našim chybám v obraně a neschopnosti vstřelit branku, jsme si neodvezli z Mikulášovic ani bod.



Sestavy


Mikulášovice
J. Tesař [-] - O. Šach [-] (28. P. Budiš [-] ) , P. Miller [-] , J. Soukup [-] (46. V. Šimek [-] ) , J. Neruda [-] (65. P. Opočenský [-] ) , F. Křehký [-] , M. Soukup [-] , M. Soukup [-] , J. Petružálek [-] , R. Vichterey [-] , A. Kočka [-]

D. Habartice
L. Kouba [-] - J. Gaži [-] (21. J. Lekner [-] ) , K. Dančo [-] , M. Mandys [-] , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , J. Mysliveček [-] (85. M. Pudil [-] ) , V. Mysliveček [-] , M. Klemera [-] , L. Pospíšil [-] , M. Finkes [-]

ŽK: 45. J. Soukup , 54. P. Miller , 63. A. Kočka - 19. J. Gaži , 79. L. Kouba . ČK: 79. K. Dančo .
Hráči zápasu: J. Petružálek , F. Křehký .
Místo: Mikulášovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: HEJL Jakub - PÖSCHKO Jaroslav, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.