0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Markvartice vyšly poprvé brankově naprázdno


Branky


20. J. Galata , 28. F. Prokop , 59. F. Prokop
0

Ve šlágru 10. kola II. třídy v okresu Děčín hostily našlápnuté Markvartice dosud neporažený Jiřetín. Hosté podali působivý výkon a s trochou štěstí, ke kterému šli dost naproti, vymazali domácí ofenzivní sílu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedůraz v obraně potrestali Jiřetínští dvěma brankami

Hned úvodní minuta utkání přinesla obrovskou příležitost, ve které se objevil po rohovém kopu jiřetínský Radek Pácha, ale ke překvapení všech míč za brankovou čárou neskončil. V následujícím průběhu hry si hosté vytvářeli zřetelnou územní převahu, ale jejich pohledná kombinační hra ztroskotávala ve finální fázi. Až ve 27. minutě si pomohli znovu rohovým kopem, po němž vznikl obrovský závar před brankou Václav Gregora a pohotový Jaroslav Galata procedil svou šťastnou střelu přes tři strnulé markvartické hráče. Hosté nepolevili ze svého tlaku a už ve 35. minutě se mohli radovat z dvoubrankového vedení. Nepříliš důrazného odkopu využil František Prokok a nádherným volejem k pravé tyči nedal domácímu brankáři šanci. 2:0. V závěru poločasu měly Markvartice šanci dokonce i na vyrovnání, jelikož nejdříve nevyužil rychlý Jakub Šimek svého samostatného úniku a poté ani Petr Raba, jenž byl v poslední chvíli zablokován vracejícím se bekem.

Markvartice se svými spálenými šancemi připravili minimálně o zajímavou zápletku

Druhá půle začala v režii nepřesností na obou stranách. Díky jedné z nich se dostal ve 46. minutě Jakub Šimek do vyložené šance, ve které mu zbývalo už jen překonat brankáře hostí Davida Břeně, ale pro zármutek domácích diváků bránu vůbec netrefil. O necelých šest minut později se v jiřetínském vápně zničehonic objevil domácí stoper Zeman, ale svou razantní hlavičkou pouze nechal vyniknout zkušeného jiřetínského golmana. Relativní tlak domácích byl otupěn v 58. minutě, po obratném uvolnění a následné pohotové střele Františka Prokopa, jež skončila za zády bezmocného Václava Gregora. 3:0. Domácí i přes nepříznivý stav i nadále toužili alespoň o čestný úspěch, ale jejich pracně vytvořené střelecké pozice skončily buď na nepřesné koncovce nebo v náručí brankáře Břeně. V závěru utkání využili hosté prořídlejší markvartické defenzivy, ale podařilo se jim pouze nastřelit tyč, proto konečné skóre strnulo na poměrně překvapujících 3:0 pro fotbalisty zpod Jedlové hory.



Ohlasy k zápasu


Markvartice
Petr Raba (hrající trenér týmu TJ SK Markvartice): Nedá se nic dělat, utkání jsme si prohráli sami svou neschopností dát gól a to se proti takovým celkům jako je Jiřetín, hrubě nevyplácí.

TJ Slovan Jiřetín p./J.
Robert Bužík (v tento zápas zdravotník oddílu TJ Slovan Jiřetín): Podali jsme mnohem lepší výkon ve srovnání s minulým kolem. I s trochou štěstí si z Markvartic odvážíme cenný plný počet, neboť domácí prokázali svou kvalitu a zahráli jsme s nimi výborný fotbal.



Sestavy


Markvartice
V. Gregor [-] - T. Nidrle [-] , J. Šimek [-] , J. Gaher [-] , P. Raba [-] , J. Svoboda [-] , M. Bernat [-] , L. Zeman [-] , T. Göttlich [-] , V. Polan [-] , P. Kolman [-]

TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - F. Bužík [-] , M. Fiala [-] , R. Pácha [-] (18. J. Kremina [-] ) , J. Galata [-] , A. Bláha [-] , J. Winzig [-] , M. Novák [-] , D. Materna [-] , M. Kessler [-] , F. Prokop [-]

ŽK: 70. J. Gaher - 75. J. Winzig .
Hráči zápasu: D. Materna , F. Prokop .
Místo: Markvartice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÖSCHKO Jaroslav - JARISCH Daniel, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.