1:2p.
(1:1)
25. O. Šach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Extra plusový bod si Mikulášovice zasloužily


Branky


0

Na pravém břehu boletického Labe se sehrálo velmi vyrovnané utkání, které bylo dlouho doprovázeno častými zvonkohrami, vzniklých po nastřelení brankových konstrukcí, až se zápas nachýlil k penaltové loterii

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná Šachova branka hosty nakopla

Úvodní minuty utkání prokázaly, že přítomní diváci budou mít možnost, sledovat kvalitní a velmi vyrovnané utkání dvou celků, které usilují o nejvyšší příčky v tabulce. První gólová příležitost vznikla v 19. minutě, v níž se po stříleném centru objevil boletický záložník Miloslav Šindelář a povedenou střelou vymetl pavučinové sítě brankáře Tesaře. Hosté bezpředmětně odpověděli po šesti minutách, když po pohledné kombinaci zakončoval Otomar Šach a s notnou dávkou štěstí překonal nepříliš připraveného Jiřího Vorla. V následující části utkání si toho protihráči moc nedarovali a do konce prvního poločasu se vyrovnaný stav utkání 1:1 už neměnil. 

Smolař Martin Briestenský poukázal na své hudební vlohy

Druhá půle se nesla spíše v režii mikulášovického celku, jenž se svou územní převahou dostával do slibných příležitostí. V nich hlavní roli sehrál hostující Martin Briestenský, jelikož se mu za 45 minut podařilo trefit dvakrát brankovou konstrukci a dokonce i poslal své spoluhráče do chvilkového vedení. To by ale nesměl pomezní rozhodčí signalizovat offsidové postavení. Posléze další vzniklé šance byly zlikvidovány skvělými zákroky obou brankářů a utkání bylo nasměrováno do pokutových kopů. 

Střídající Petr Budiš rozhodl v šesté sérii

Neúspěšná exekuce domácího celku byla vykompenzována sběratelským kouskem Martina Briestenského, který se rozhodl zakončit "vršovickým dloubáčkem" a (ne)úspěšně dovršil razítkování všech částí brankové konstrukce. Tento vtipný kousek ale hosty nemusel mrzet, neboť v šesté sérii selhal boletický Šindelář a oproti tomu mikulášovický Budiš nikoliv.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (aktivně zapojující se do hry předseda klubu TJ Spartak Boletice): Řekl bych, že hosté byli o ten bod lepší a i přes jejich dvě tyče v druhém poločase byly šance vytvářeny na obou stranách.

Mikulášovice
Jaroslav Šulc (předseda oddílu FK Mikulášovice): Vzhledem ke dvěma nastřeleným tyčím a neuznané brance Martina Briestenského je pro nás, ačkoliv bychom to před utkáním brali všemi deseti, dvoubodový zisk ztráta jednoho bodu.



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Hyl [-] - M. Švec [-] , M. Šindelář [-] , L. Rantfner [-] , T. Beutler [-] , S. Šorm [-] , S. Štantejský [-] (46. M. Janovský [-] ) - P. Husák [-] (80. M. Jarolím [-] ) -

Mikulášovice
J. Tesař [-] - J. Neruda [-] , P. Opočenský [-] (46. J. Soukup [-] ) , O. Šach [-] (75. P. Budiš [-] ) , M. Briestenský [-] , F. Křehký [-] , O. Linhart [-] , J. Petružálek [-] , M. Kozák [-] , R. Vichterey [-] , M. Soukup [-]

ŽK: 36. R. Klaban , 61. M. Švec - 56. J. Soukup .
Hráči zápasu: T. Beutler - J. Tesař , M. Briestenský .
Místo: Boletice n./L.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - KOTÍK Jan, JANDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.