4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Český Lev Těchlovice - TJ Kemp Starý Šachov


Branky


6. P. Kunta , 12. T. Novák , 24. L. Trlica , 84. L. Trlica
0

Těchlovický Lev si napravil reputaci a zkušeným výkonem, který mu je blízký, dokráčel k pohodlnému vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka navrátila domácí zpět k jejich hře

V porovnání s předchozím utkání se Těchlovice nadmíru poučily a hned v 6. minutě otevřely skóre, vybídnutím Jana Mužíka se po pravé straně uvolnil Pavel Kunta a otevřel skóre utkání. 1:0. Netrvalo dlouho a po uplynutí autentické časové porce zahrával kapitán Tomáš Novák volný přímý kop, z něhož podruhé v utkání rozvlnil síť brankáře Jeronýma Hlaváče. 2:0. Domácí fotbalisté očividně chtěli zachovat matematickou posloupnost střílení branek, proto se ve 24. minutě po přesné přihrávce Tomáše Nováka na Luboše Trlicu mohli radovat už potřetí. První poločas ukončila povedená střela Tomáše Nováka, kterou se hostujícímu brankáři podařilo úspěšně vyrazit na rohový kop. 

Starý Šachov se připravil i o čestný úspěch

Druhá půle přinesla velkou spoustu nepřesností na obou stranách. Hosté se dostávali do šancí jen sporadicky. Po přízemní střele Bohuslava Veselého v 58. minutě se na druhé polovině, po faulu na šachovského útočníka, kopala penalta, kterou však brankář Víšek vyrazil na roh. Zhruba pět minut před koncem utkání přidal Luboš Trlica svou druhou branku poté, co Petr Trlica zahrál rohový kop a zkušený Luboš Trlica upravil utkání na konečných 4:0. Hosté ještě v závěru nastřelili břevno, ale to bylo opravdu poslední, co se v tomto fotbalovém klání událo. 



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl ml. (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): Utkání, které bylo plné chyb a nepřesností na obou stranách jsme zvládli dobře, ale fotbalovosti diváci asi moc neviděli.




Sestavy


FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - B. Veselý [-] (65. F. Hýl [-] ) , L. Trlica [-] , P. Kunta [-] (65. A. Světelský [-] ) , J. Mužík [-] , J. Štarman [-] , T. Novák [-] , P. Trlica [-] , O. Gálik [-] , J. Majer [-] , V. Frič [-]

Starý Šachov
J. Hlaváč [-] - J. Valenta [-] , M. Flieger [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] , B. Matějček [-] , M. Janovský [-] , K. Čerych [-] , M. Kračmar [-] , Z. Sladomel [-] , D. Doležal [-]

ŽK: 23. B. Veselý , 26. J. Mužík - 54. M. Flieger , 80. J. Urban .
Hráči zápasu: L. Trlica .
Místo: Těchlovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNKA Lukáš - DVOŘÁK Martin, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.