J. Urban 61.
1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nadmíru těžili z povedených vstupů do obou poločasů


Branky


61. J. Urban - 7. V. Polan , 14. J. Šimek , 53. J. Šimek , 68. J. Šimek , 74. P. Raba
0

Markvartice přesvědčily své soupeře, že porážka od Jiřetína se jich nijak nedotkla a protivníka ze Starého Šachova, na jeho domácím hřišti, bez věších okolků přejely

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel mnohem lépe Markvarticím

Bylo jasné, že hosté si pro nic jiného než 3 body nechtěli jet, jelikož už zkraje utkání zřetelně na hřišti dominovali. Už v 7. minutě zatáhl na levé straně bek Vojtěch Polan a svou výtečnou dalekonosnou střelou z 30 metrů překonal domácího brankáře Lukáše Kračmara. 1:0. 8 minut na to se poprvé ve víru dění objevil Jakub Šimek, jenž přesnou přihrávkou vybídl napravo Jana Svobodu, ten pronikl až do vápna a nakonec i vystřelil. U odraženého míče už instinktivně stál markvartický kanonýr a bez větších problémů překonal Kračmara společně s jeho kolegy na brankové čáře. 2:0 hosté. Po druhé vstřelené brance se hra relativně uklidnila a poslední příležitost prvního poločasu měl ve 40. minutě Zdeněk Šafránek, ale nepodařilo se mu trefit míč mezi tři tyče.

Zkušený výkon hostů vyvrcholil Šimkovým hattrickem

Že prvotní minuty jednotlivých poločasů Markvarticím v této sezóně vycházejí, znovu potvrdil v 53. minutě Jakub Šimek, když po Šafránkovo sklepnutí prudkou střelou k pravé tyči nechal zkamenět šachovského golmana. 3:0. O pár minut později poprvé vystrčili růžky domácí a skvostné kombinaci donutili hostujícího obránce Tomáše Nidrleho, vsítit si vlastní branku. Případné zdramatizování koncovky utkání odmítl v 68. minutě Jakub Šimek a po jeho typickém sólu zkompletoval svůj další hattrick. 4:1 pro Markvartice. Poslední patnáctiminutovka se odehrávala v režii hostujícího kádru, jehož kombinacemi ve středu hřiště se mohl přítomný divák i bavit. V 75. minutě uzavřel zápasové skóre volný přímý kop Petra Raby, jehož nadýchaný bochánek nikdo z dobíhajících fotbalistů netečoval a balón tak zapadl za záda bezmocného Lukáše Kračmara. 5:1. Poslední větší brankovou příležitost měl, z Vlachovo přetaženého rohu, markvartický stoper Lukáš Zeman, ale jeho pokus se pouze otřel o spojnicovou tyč domácí svatyně. Starý Šachov nenavázal na poslední domácí výhru proti Krásné Lípě a znovu tedy namočen do bojů o sestupové příčky.



Ohlasy k zápasu



Markvartice
Václav Kolman (předseda klubu TJ SK Markvartice): Utkání sice nebylo bůhvíjak kvalitní, ale i přes náš lehce nadprůměrný výkon jsme soupeře zaslouženě porazili.



Sestavy


Starý Šachov
L. Kračmar [-] - O. Klepsa [-] , M. Flieger [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] , J. Hlaváč [-] (25. B. Matějček [-] ) , M. Janovský [-] , L. Vacek [-] (65. M. Fišer [-] ) , M. Kračmar [-] , Z. Sladomel [-] , D. Doležal [-] (46. J. Valenta [-] )

Markvartice
V. Gregor [-] - Z. Šafránek [-] , A. Vlach [-] , T. Nidrle [-] , J. Šimek [-] (83. D. Hagara [-] ) , J. Gaher [-] , P. Raba [-] , J. Svoboda [-] , M. Bernat [-] (65. T. Göttlich [-] ) , L. Zeman [-] , V. Polan [-]

ŽK: 43. D. Doležal , 52. J. Urban , 73. Z. Sladomel - 31. V. Polan , 32. A. Vlach , 48. M. Bernat , 67. P. Raba .
Hráči zápasu: J. Svoboda , J. Šimek .
Místo: Starý Šachov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENDA Pavel - FORRO Stanislav, JANDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.