Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŠK Plaston Šluknov "B"/Lipová - FK Český Lev Těchlovice


0

Posílená Lipová si bez větších problémů poradila se svým protivníkem z Těchlovic a nasázela mu 4 branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start domácích alespoň lehce znehodnotil Trlicův gól do šatny

Úvod patřil posílené šluknovské rezervě, neboť už ve 4. minutě se dostal k odraženému míči kapitán Vyšohlíd a nekompromisní tvrdou střelou do pravého horního rohu brány Petra Víška otevřel gólový účet. 1:0. Oslabená těchlovická sestava už téměř od začátku nestíhala tempo domácího celku a nebýt výborných zákroků brankáře Víška, mohlo to být v 15. minutě klidně i 3:0. Šluknovští fotbalisté se další branky dočkali v 18. minutě, když se po autu na pravé straně výborně uvolnil Lukáš Mendel, našel nabíhajícího Lukáče a ten přihrávkou do mrtva zprostředkoval svému kapitánovi druhou branku v utkání. 2:0. Český Lev na druhou inkasovanou branku odpověděl ve 37. minutě díky standardní situaci, po níž se dostal k míči Tomáš Novák a přesným pasem podel malého vápna vybídl Luboše Trlicu k lehkému zakončení. 2:1. Do konce první půle měly Těchlovice, vzhledem k procentuální úspěšnosti Novákových volných přímých kopů, obrovskou příležitost k vyrovnání, ale kapitán hostí nastřelil pouze zeď. 

Kapitán Vyšohlíd vzal všechnu zodpovědnost na sebe

Přitvrzení od obou celků v osobních soubojích bylo v druhé fázi utkání citelné, a proto největší příležitosti zprvu vznikaly ze standardních situací. Jednu z mnoha například zahrával v 56. minutě Jaroslav Vyšohlíd, ale jeho technická střela těsně minula bránu. O pár momentů později se znovu blýskl Petr Víšek skvělým zákrokem, když bezprostředně lapil nebezpečnou přízemní střelu v 64. minutě. I přes všechnu snahu těchlovický golman inkasoval a to v 77. minutě po rohovém kopu, na který si naskočil lipovský kapitán a dovršil tak svůj hattrick. 3:1. Zlomeným Těchlovicím přiklepl poslední hřebíček do rakve v 86. minutě už jen Martin Jarábek, jehož přímý kop alá Cristiano Ronaldo se pouze mihnul před oči Petra Víška a skončil v síti. 4:1.



Ohlasy k zápasu



FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl (člen realizačního týmu FK ČL Těchlovice): Na utkání jsme přijeli v oslabené sestavě a tak porážka 4:1 je, vzhledem k množství domácích šancí, pro nás ještě milosrdná.



Sestavy


SK Šluknov B
T. Uchytil [-] - P. Svoboda [-] , L. Mendel [-] , J. Vyšohlíd [-] , M. Jarábek [-] , V. Fišer [-] (63. L. Šeliga [-] ) , R. Lukáč [-] , M. Koukol [-] (75. I. Rybář [-] ) , V. Chlan [-] , J. Kulhavý [-] (56. J. Baulovič [-] ) , F. Dvořák [-]

FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - L. Trlica [-] , F. Hýl [-] , J. Mužík [-] , P. Mužík [-] , A. Světelský [-] , P. Trlica [-] , V. Frič [-] , T. Novák [-] , M. Cvejn [-] , B. Veselý [-]

ŽK: 35. F. Dvořák - 80. P. Mužík .
Hráči zápasu: J. Vyšohlíd .
Místo: Lipová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÖSCHKO Jaroslav - JARISCH Daniel, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.