1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Jiskra Staré Křečany - TJ Dolní Habartice


Branky


1

Značně oslabené mužstvo Dolních Habartic přijelo do Starých Křečan bez sedmi hráčů a se záměrem pouze se zúčastnit, ale průběh hry nabral úplně odlišný směr

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná koncovka přivála bezbrankový první poločas

Velmi vyrovnaný úvod utkání určil vývoj celého prvního poločasu, ve kterém oba mančafty soutěžily o to, kdo nastřelí více brankových konstrukcí. Z čeho jasně pramení, že nouze o gólové příležitosti v tomto utkání určitě nehrozila. To, co celému utkání chybělo, byly branky. Jednu z těchto možností měl například Michal Demeter společně s Miroslavem Hrodějem nebo na druhé straně Petr Horvát, který z velkého úhlu už nemohl trefit prázdnou branku. Pokusy obou těchto fotbalistů rozzvonily tyče za zády brankáře Martina Pudila, jenž musel zaskočit za nemocného Lukáše Koubu. Oba celky tedy odcházely za bezbrankového stavu a diváci se mohli utěšovat alespoň tím, že horších 45 minut už vidět nemohou.

Jeden trestný kop rozhodl o osudu snaživého kádru Dolních Habartic

Druhý půle začala autenticky jako ta předchozí. Domácí spíše ohrožovali branku soupeře ze vzdálenějších pozic, s čím hostující brankář neměl problémy. Střelecké smůlu prolomil až v 70. minutě Jan Žebro, když s notnou dávkou štěstí dostal míč po trestném kopu za záda brankáře Pudila a díky teči habartického beka nasměroval balón přímo do golmanova protipohybu. 1:0. Fotbalový "bůžek" očividně Dolním Habarticím nepřál, neboť v posledních 15 minutách seslal hned na dva hráče indispozici v podobě křečí a hosté museli dohrávat o devíti. Tlak domácího kádru se neustále zvyšoval, ale když Křečany spálili i brankovou situaci 6na1, dostaly se ke slovu i Habartice, jelikož ty chtěly vyrovnat. Naštěstí pro domácí Jiskru nebyli hosté taktéž dostatečně přesní v koncovce a Staré Křečany mohly tak slavit velmi těsnou výhru, která může v konečném zúčtování hrát významnou roli. 



Ohlasy k zápasu


Staré Křečany
David Štefáček (vedoucí mužstva TJ Jiskra Staré Křečany): Musím uznat, že Dolní Habartice si takovýto výsledek za svůj předvedený výkon rozhodně nezasloužili. Jsem zastáncem toho, že to bylo remízové utkání.

D. Habartice
Jiří Mikoláš (trenér týmu TJ Dolní Habartice): Přestože visela ve vzduchu i kontumace, výsledek 1:0 bychom před utkáním brali všemi deseti, ale jak zápas ukázal, mohlo to být pro nás mnohem více růžovější.



Sestavy


Staré Křečany
D. Mohr [-] - M. Demeter [-] , M. Beneš [-] , M. Hroděj [-] , J. Pokorný [-] , S. Horák [-] , D. Adamec [-] , M. Vaněk [-] , R. Stelmaščuk [-] , R. Calvitti [-] , J. Žebro [-]

D. Habartice
M. Pudil [-] - V. Boháč [-] , P. Gaži [-] , P. Špaček [-] , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , M. Vencl [-] , V. Mysliveček [-] , M. Finkes [-] , J. Gaži [-] , J. Chorvát [-]

ŽK: 32. J. Gaži , 75. V. Mysliveček .
Hráči zápasu: J. Žebro .
Místo: Staré Křečany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUDSKÝ Václav - JARISCH Daniel, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2015 18:29
:)