0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darebná koncovka domácího celku versus jiříkovská efektivita


Branky


5. D. Šolc , 16. D. Jessl , 37. D. Šolc , 87. D. Jessl
0

Jiříkov se na svého soupeře skvěle připravil. Výborným výkonem a čtyřmi brankami se vyhouplna průběžnou druhou pozici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Markvartická rozladěnost se dramaticky podepsala na následném vývoji utkání

Markvarticím začátek utkání zcela vůbec nenahrával. Prvních deset minut hrály v deseti, neboť vyčkávaly na svého elitního střelce Jakuba Šimka, který si až do posledních chvil plnil pracovní povinnosti. Ještě než vůbec naskočil útočník Šimek do hry, prohrávali jeho spoluhráči 1:0, když po centru z pravé strany poslal jiříkovský kapitán David Šolc míč do protipohybu a otevřel tak stav utkání. I přes územní převahu hostujícího celku se v 15. minutě dostali ke slovu i domácí a po rychle rozehraném volném kopu se dostal do vyložené šance Jakub Šimek, ale jeho střela z velkého úhlu neskončila mezi třemi tyčemi. Hned na to hosté trestali, jelikož po obrovské chybě v markvartické rozehrávce neměl Jiříkov v situaci 2na1 větší problémy a se střelou Dominica Jessla pod břevno nemohl domácí brankář nic dělat. 2:0. Domácí kádr se znovu pokusil rychle odpovědět, ale Bernatova hlavička nebo další Šimkův samostatný nájezd ve 27. minutě se nepotkaly s úspěchem. Krutý scénář pro domácí mužstvo vyvrcholil ve 37. minutě, kdy brankář Václav Gregor podběhl vysoký míč a jiříkovský kapitán měl už snadnou práci.

Když se neproměňují šance, nemohou padat branky

Pokud pomineme slibnou příležitost kapitána Šolce ve 48. minutě, tak Markvartice vyrovnaly partii a bylo z nich cítit, že vyloženě prahnou po brance. Do dvou tutových šancí se znovu dostal Jakub Šimek, ale v obou dvou případech potvrdil, že dnešní den nebyl jeho. Zvýšená aktivita domácích byla z velké části zapříčiněna menšími změnami v sestavě, z čeho taktéž pramenila druhá žlutá karta pro Tomáše Nidrleho, jenž se posunul na stopera a za necelých 15 minut na tomto postu byl za své dva ostré zákroky vykázán ze hřiště. Jiříkov korunoval svůj impozantní výkon brankou v 85. minutě, ke kterému se znovu přichomýtnul David Šolc a nepatrnou teči nasměroval míč šťastně za záda Václava Gregora.



Ohlasy k zápasu


Markvartice
Jaroslav Göttlich (asistent trenéra z oddílu TJ SK Markvartice): Soupeř se na nás výborně připravil, byl všude rychlejší a hlavně na rozdíl od nás, střílel branky. My jsme se o výhru převážně připravili sami, ale menší hrstku štěstí bychom určitě neodmítli.




Sestavy


Markvartice
V. Gregor [-] - A. Vlach [-] , T. Nidrle [-] , J. Šimek [-] (75. D. Hagara [-] ) , J. Gaher [-] , P. Raba [-] , J. Svoboda [-] , M. Bernat [-] , L. Zeman [-] , T. Göttlich [-] (55. P. Chovanec [-] ) , V. Polan [-]

Jiříkov
V. Čerkl [-] - D. Jessl [-] , R. Häusler [-] (75. M. Matulík [-] ) , V. Štěpánek [-] , O. Homolka [-] , J. Bajan [-] , D. Šolc [-] (70. M. Daněk [-] ) , Z. Starec [-] , M. Svoboda [-] (83. J. Hájek [-] ) , T. Palounek [-] , M. Stodola [-]

ŽK: 73. T. Nidrle . ČK: 78. T. Nidrle .
Hráči zápasu: R. Häusler , D. Šolc .
Místo: Markvartice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNKA Lukáš - KOTÍK Jan, DOSTÁL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.