2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Spartak Boletice nad Labem - TJ Jiskra Staré Křečany


Branky


0

Boletice nalezly recept na křečanský obranný val a dvěma rychlými brankami svého soka skolily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak málo času stačí k vítězství

V úvodu utkání byli diváci svědci vyrovnané podívané bez větších gólových příležitostí. Až do 30. minuty, kdy si domácí díky větší územní převaze poprvé připravili nebezpečnou situaci, kterou založil vyhraným hlavičkovým soubojem Tomáš Beutler, našel nabíhajícího Martina Švece a ten už si věděl rady. 1:0. Ihned po rozehrávce, se prosadil domácí Spartak znovu a znovu u toho byl Tomáš Beutler. Tentokráte si narámně narazil s Miloslavem Šindelářem, jehož tvrdou střelu se nepodařilo brankáři Danielovi Mohrovi zcela zkrotit. Odražený míč se dostal k nohám Miloslava Štantejského, jemuž se podařilo orazítkovat tyč a k následní třetí, již úspěšné, dorážce se dostal Šindelář. 2:0. Do konce poločasu už žádná další branka nepadla a hosté šli do kabin s vědomím, že se musí sebrat.

Z řad hostujícího kádru vyčníval pouze brankář Mohr

Pauza Jiskře očividně pomohla a hned zkraje utkání kontrolovali hru, ale bez vážného ohrožení boletického Jiřího Vorla. I přes zvýšenou aktivitu hostů byl nebezpečnější domácí celek, ale všechny pohledně vypracované kombinace ztroskotaly na znovu výborně chytajícím Danielu Mohrovi. Závěr utkání patřil znovu více Starým Křečanám, které se nechtěly smířit s nepříznivým výsledkem. Vznikla z toho nejnebezpečnější situace hostujícího celku, s kterou olízli pouze břevno domácí svatyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (hrající předseda oddílu TJ Spartak Boletice): Dle mého názoru jsme zcela zaslouženě získali 3 body. Hosté neměli za celé utkání prakticky vyloženou šanci. Od vyšší porážky je uchránil brankář Mohr.




Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - T. Beutler [-] (82. M. Lánský [-] ) , L. Rantfner [-] (82. J. Klaban [-] ) , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , S. Štantejský [-] (62. P. Husák [-] ) , S. Šorm [-] (78. M. Jarolím [-] ) , M. Šindelář [-] , M. Hyl [-] , M. Ženíšek [-]

Staré Křečany
D. Mohr [-] - M. Demeter [-] , P. Brabenec [-] (60. P. Tichý [-] ) , M. Beneš [-] , J. Meszároš [-] , S. Horák [-] , I. Rigo [-] (73. M. Vaněk [-] ) , P. Adamec [-] , O. Stach [-] , R. Calvitti [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 46. P. Znojemský , 60. L. Rantfner - 17. I. Rigo , 22. P. Adamec .
Hráči zápasu: T. Beutler - D. Mohr .
Místo: Boletice n./L.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENDA Pavel - JANDA Miroslav, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.