Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až nečekaně moc nervózní utkání


Branky


0

Poslední mužstvo tabulky slušně potrápilo domácí Dolní Poustevnu a připomnělo, že se s nimi stále musí počítat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod hodil na Dolní Poustevnu deku

Do utkání vstoupili domácí velmi dobře, neboť už po čtyřech minutách vyzval Jan Svačina přesnou přihrávkou kapitána Davida Karpíška ke skórování. 1:0. Strhující úvod okořenil ještě Vilém Hájek, když z pravé strany mu přistál přesný pas od Davida Galbavého a už ve 12. minutě to bylo 2:0. Domácí pokračovali i nadále v aktivním pojetí, ale s tím rozdílem, že přestali proměnovat vzniklé tutové šance. Jedny z nich měli například David Karpíšek nebo Vilém Hájek, ale oba dva je nepochopitelně zahodili. Ve 32. minutě proto přišel trest v podobě pokutového kopu, který Luboš Hnízdo bez námitek proměnil. 2:1. Od tohoto momentu se hra značně vyrovnala, a i když Verneřice měly čím dál více prostoru, stav utkání se do konce poločasu už nezměnil.

V nervy drásajícím závěru utkání spasil domácí Štěpán Šafránek

Svěřenci Břetislava Moravce pokračovali i v druhé půli v neproměňování gólových možností. Znovu se tedy ke slovu přihlásil hostující celek a v 60. minutě po centru z levé strany srovnal Martin Horejš na 2:2. O pět minut později se však vedení znovu naklonil na domácí stranu poté, co si David Karpíšek naskočil na přesný roh Adama Heyla a precizní hlavičkou nedal brankáři Chourovi šanci. 3:2. Z přílišné nervozity domácích a strachu o výsledek se vyklubala hrubá chyba, kterou plně využil útočník Petr Rokos a podařilo se mu znovu vyrovnat. 3:3. V dramatické koncovce předvedla Dolní Poustevna silného týmového ducha, když v 87. minutě si po zásluze vystřelila vítězství, o nějž se nejvíce zasloužil střídající Štěpán Šafránek a využil tak dalšího milimetrového centru Adama Hejla. Finálních 4:3 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


D. Poustevna
Břetislav Moravec st. (vedoucí mužstva FK Dolní Poustevna): Že každé utkání je jiné, se dnes jasně potvrdilo. I když jsem hráli proti soupeři, který se nachází na úplném dně tabulky, snažili jsme se připravit, co možná nejlépe. Bohužel určenou taktiku jsme dokázali dodržovat jen dvacet minut a po neproměnění několika tutovek jsme si nechali soupeřem vnutit hru a hráli jsme zakřiknutě. I přesto, že se nedařilo, chci klukům poděkovat za bojovný výkon, kterým si nakonec vybojovali zasloužené vítězství.




Sestavy


D. Poustevna
J. Šolín [-] - V. Soukup [-] , Z. Tomek [-] (48. M. Schmalz [-] ) , J. Svačina [-] - M. Kern [-] , D. Karpíšek [-] , A. Heyl [-] , R. Mitternacht [-] - D. Hrdlička [-] , V. Hájek [-] (62. Š. Šafranek [-] ) - D. Galbavý [-]

Verneřice
J. Choura [-] - L. Hnízdo [-] , M. Horejš [-] , P. Baláž [-] (46. J. Běhunek [-] ) , J. Klouček [-] , L. Kadleček [-] , R. Didi [-] , S. Zahradník [-] , V. Rokos [-] , M. Drlík [-] , P. Rokos [-]

ŽK: 66. R. Mitternacht - 75. M. Drlík .
Hráči zápasu: A. Heyl , Š. Šafranek .
Místo: D. Poustevna. Počet diváků: 62. Rozhodčí: JARISCH Daniel - PÖSCHKO Jaroslav, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.