D. Adamec 12. (p.)
M. Demeter 42.
M. Beneš 55.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Jiskra Staré Křečany - FK Dolní Poustevna


Branky


12. D. Adamec (p.) , 42. M. Demeter , 55. M. Beneš - 88. D. Karpíšek
0

Dolní Poustevna se kvůli své nedbalé koncovce v prvních 15 minutách připravila o tříbrankové vedení, čehož domácí Jiskra plně využila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Viléma Hájka poslala hosty do kolen

I přes velmi ztížené hrací podmínky hosté v úvodu utkání Staré Křečany přehrávali a vše nahrávalo jasnému scénaři. Nicméně několik neproměněných tutových šancí, které byly doprovozeny neúspěšným pokutovým kopem Viléma Hájka v 9. minutě, dostali domácí na koně. Ti po pár minutách šli do vedení díky proměněné penaltě Davida Adamce a nadále přehrávali svého rozhozeného soupeře. Aktivnější domácí pojeti bylo korunováno ve 42. minutě povedenou akcí Petra Adamce, který nádherným pasem vybídl ke skórování Michala Demetera, jehož střela z úhlu zapadla za záda brankáře Břetislava Moravce. Stanovil tak konečné skóre prvního poločasu 2:0.

David Karpíšek se alespoň postaral o čestný úspěch

Druhá půle pokračovala v podobném režimu jako ta předchozí. Hosté spíše diskutovali a komentovali výroky rozhodčího, oproti tomu Staré Křečany hrály fotbal. Už v 55. minutě potrestal Poustevnu Martin Beneš poté, co využil další přesné přihrávky od Petra Adamce a projektilem, jenž se otřel o břevno, zvýšil na 3:0. V závěru utkání se ke slovu ještě stihl dostat hostující celek, když v 86. minutě našel Svačina hlavu Davida Karpíška, který se postaral alespoň o čestný úspěch a hlavičkou dopravil míč za brankovou čáru, dosud nepřekonaného a znovu výborně lapajícího brankáře Daniela Mohra. Nutno podotknout, že oba týmy dohrávaly utkání v deseti, neboť nejdříve v 66. minutě obdržel 2. žlutou kartu dosud výborně hrající Petr Adamec, a posléze za použití nevyhovujících výroků viděl obránce David Galbavý rovnou kartu červenou.



Ohlasy k zápasu


Staré Křečany
Stanislav Horák (kapitán týmu TJ Jiskra Staré Křečany): Zápas byl i přes nepříjemné počasí poměrně pohledný a my jsme samozřejmě s výsledkem spokojeni. Podzim jsme zakončili na krásném 6. místě, což je v našem případě nad rámec našeho očekávání a uvidíme, co nám přinese druhá část sezóny.

D. Poustevna
Břetislav Moravec st. (vedoucí mužstva FK Dolní Poustevna): Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, soupeře jsme přehrávali, ale neproměňovali se šance. Kdyby se proměnila jen polovička všech našich šancí, nemohli jsme odjet jako poražení. Pochvalu si zaslouží naši fanoušci, kteří nás přijeli podpořit i přes nepřízeň počasí. Bohužel my jim jejich oddanost neoplatili dobrým výkonem.



Sestavy


Staré Křečany
D. Mohr [-] - M. Demeter [-] , D. Adamec [-] , M. Hlinka [-] , M. Vaněk [-] (82. K. Branda [-] ) , S. Horák [-] (67. P. Tichý [-] ) , M. Beneš [-] , P. Adamec [-] , O. Stach [-] , R. Calvitti [-] , D. Dvořák [-]

D. Poustevna
B. Moravec [-] - V. Soukup [-] , J. Svačina [-] - R. Mitternacht [-] (38. Š. Šafranek [-] ) , A. Heyl [-] , D. Karpíšek [-] , M. Kern [-] - V. Hájek [-] (75. T. Príhoda [-] ) , D. Hrdlička [-] - D. Galbavý [-] , P. Koleňák [-]

ŽK: 26. O. Stach , 43. P. Adamec - 16. M. Kern , 65. P. Koleňák , 78. D. Karpíšek . ČK: 66. P. Adamec - 85. D. Galbavý .
Hráči zápasu: D. Mohr , P. Adamec .
Místo: Staré Křečany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - KOTÍK Jan, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.