1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty přejely Dubí a přezimují na prvním místě


Branky


0

Domácí sice o poločase vedli, v tom druhém ale jasně dominovali hosté, kteří zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli Dubí živilo naději

Domácí vstoupili do zápasu excelentně, kdy se hned na začátku prosadil Husák, který využil zmatků v hostující obraně. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, více šancí měly České Kopisty. Ale v první půli se zastřelovaly.

Husák potopil své barvy hloupým vyloučením

Po změně stran už ale byla převaha hostů patrná. Dubí odolávalo do 63. minuty. Domácí při přechodu do útoku ztratili míč, hosté ho rychle poslali zpět do vápna, kde si ho umě zpracoval Rážek a krásnou střelou vyrovnal. Pak přišel zkrat Husáka, který během tří minut dostal dvě zbytečné žluté karty (zakopnutí míče, oplácení). Dubí se dostalo pod psychickou deku, kterou ještě umocnil rohový kop a gólová hlavička Burzy. Domácí otevřeli obranu, ale vyloženou šanci už neměli. Naopak České Kopisty krom dalších dvou gólů spáliy moře šancí. Třetí trefu obstaral Petr Podaný, skóre pak uzavřel Rážek. Obě hostující branky padly po přečíslení do otevřené obrany Dubí.



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Hosté ukázali velkou kvalitu. Mají silný střed hřiště a útok. Nás potopilo vyloučení, pak jsme už nemohli konkurovat. Porážka je nakonec ještě hodně milosrdná, Kopisty v závěru zahazovaly jednu šanci za druhou."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "V posledních zápasech bylo vidět, že si kluci hodně věří. Škoda, že je konec sezóny. Celý zápas jsme byli lepší, vyplatila se nám trpělivost. Po změně stran už jsme jasně dominovali."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - L. Havlín [-] , T. Doubek [-] (58. M. Havlín [-] ) , P. Doubek [-] (69. R. Farkaš [-] ) , L. Daniš [-] , J. Husák [-] , K. Solar [-] (55. F. Novák [-] ) , K. Hoffman [-] , J. Ulip [-] , D. Jelonek [-] , J. Mucha [-] (46. P. Horáček [-] )

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , D. Kunert [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] (46. F. Kutzler [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 25. T. Doubek , 56. P. Doubek , 61. J. Husák - 63. F. Kutzler , 78. M. Burza . ČK: 64. J. Husák .
Hráči zápasu: F. Kubíček , M. Burza , P. Rážek .
Místo: Dubí- Pozorka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vlk Lukáš - JAVOREK Jiří, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.