3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka Chomutova pomohla Hrobcům k vítězství


Branky


37. M. Laštovka (vl.) , 42. D. Brandejs , 70. J. Slavíček - 12. P. Lácha , 22. J. Sedlák
0

Hosté se v úvodu ujali rychlého vedení, ale po vlastním gólu darovali domácím snížení. Ti se následně šance chytli, přidali další dvě branky a oslavili vítězství nad AFK LoKo Chomutov 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl vlastní gól Lokotky

Prvních třicet minut se herně lépe dařilo hostům, kteří se již ve 12.minutě ujali vedení zásluhou Patrika Láchy. O pár minut později zvyšoval na 2:0 pro AFK Loko Jan Sedlák a s domácími to nevypadalo dobře. Ve 37.minutě se Hrobcům podařilo vstřelit kontaktní gól. Byl to vlastní gól Chomutova, kdy po standartní situaci z levé strany hráč hostí a domácí hráč šli do souboje a ke smůle Chomutova se to odrazilo do brány od jednoho jejich hráče. Kontaktní branka Hrobce nakopla a ty stačily do konce prvního poločasu vyrovnat, kdy z pravé strany Jakub Slavíček přihrával a David Brandejs nezaváhal.

Hrobce daly důležitou branku

V druhém poločase byly aktivnější Hrobce, měly na hřišti převahu a snažily se o vedoucí branku. Loko hrozilo převážně z brejků a dvakrát se mu podařilo trefit tyčku. Mnoho šancí měly také domácí a jednu z nich přetěžily v třetí gól. Stalo se tak v 70.minutě, kdy Vít Kala vysunul kolmou přihrávkou Jakuba Slavíčka, ten šel sám na brankáře a byl úspěšný. Hrobce dokázaly do konce poločasu udržet jednobrankové vedení a nad AFK LoKo Chomutov zvítězit 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Hrobce
Jaromír Kala (trenér SK Hrobce): Oproti předchozím zápasům jsme podali asi nejhorší výkon. Bylo to vydřené vítězství, silou vůle, než nějakým zázračným fotbalem a to je kolikrát cennější, než nějaké vítězství, když se daří.




Sestavy


SK Hrobce
J. Vaněk [-] (46. T. Kysela [-] ) - J. Kühn [-] , V. Kala [-] , T. Matějka [-] , K. Kejval [-] (80. P. Slavíček [-] ) , J. Neuman [-] (66. M. Polák [-] ) , L. Štorc [-] , J. Slavíček [-] (75. K. Mikas [-] ) , K. Hendrich [-] , D. Brandejs [-] , A. Kühn [-]

AFK LoKo Chomutov
R. Zaťko [-] - M. Laštovka [-] (46. V. Mráček [-] ) , J. Pavlica [-] , P. Heier [-] (76. V. Franta [-] ) , J. Andrš [-] , P. Tichý [-] , M. Žďánský [-] - J. Chmelan [-] (55. L. Vintrlík [-] ) , M. Slowik [-] , J. Sedlák [-] - P. Lácha [-]

ŽK: 8. J. Kühn - 27. R. Zaťko , 36. J. Andrš , 39. P. Heier , 70. J. Pavlica , 83. V. Franta .
Místo: Hrobce. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trégr Václav - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.