Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Válec jménem Těchonín


0

Branky jsou kořením fotbalu,a v tomhle zápase o ně nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro dobře hrající domácí

Domácí vstoupili do utkání ve velkém stylu,hosty k ničemu nepustili a dokázali tak,že na začátku sezony je fotbal baví. Jako první zauřadoval domací Kovanda,který otevřel skóre ve 12 minutě  1:0. O dvě minuty později Špaček zvyšuje na 2:0 a s hosty bylo ještě hůř kdy Krejčí ve 24.minutě zavěsil a rázem bylo 3:0,domací mohli soupeře válcovat dál,ale určité uspokojení a hosté ve 30.minutě Šverclem snižují  na 3:1. Tímto gólem domácí trochu přibrzdil a dokonce poločasu se nic zasadního nestalo. Stav 3:1 a odcházelo se do kabin bez dlouhého nastavení,rozhodčí neměl důvod nastavovat,hrálo se plynule a bez dlouhých zdržení.

Pokračování přestřelky

Druhá půlka začala tak, jak začal zápas. 47. minuta domácí Dostálek zvyšuje na 4:1, hosté hrozili sporadicky s ojedinělých protiútoků, ale domácí golman si vždy poradil. Domácí dále byli při chuti, kdy hlavně Dostálek v rozmezí 62. a 65. minuty zkompletoval svůj hatrick a zvýšil tak vedení svého týmu na 6:1. Hosté většinu gólů inkasovali po svých hrubých chybách, v obranné části se jim vůbec nedařilo a neměli proti s chuti hrajících domácích vůbec žádnou šanci. Sice v 78. minutě hostující Zastoupil snížil stav na 2:6, ale po šesti minutách, v 84., domácí Kovanda nádhernou a utěšenou střelou do horního rohu branky upravil stav utkání na konečných 7:2.  Lidé se museli fotbalem bavit a hlavně většina ze zmíněných devíti gólů měla nadprůměrné parametry.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
J. Kovanda- hráč: Do zápasu jsme vstoupili výborně a za stavu 3:0 jsme trochu polevili, ale hned ve druhé půli jsme dalšími brankami zabránili nějakým velkým komplikacím. Kluci odvedli dobrý výkon a za tři body jsem rád.

Dolní Dobrouč
L. Brabec- trenér: Začátek utkání jsme nezachytili a po katastrofálním úvodu jsme se zlepšili, ale dolů nás dostávali naše hrubé chyby v zadních řadách našeho týmu a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] (70. D. Jironč [-] ) , F. Krejčí [-] , T. Kabourek [-] , R. Špaček [-] (66. J. Dostálek [-] ) , J. Kovanda [-] , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] (77. M. Šponar [-] ) , D. Roček [-]

Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - O. Majvald [-] , T. Pražák [-] (58. L. Zastoupil [-] ) , P. Bárta [-] , P. Dušek [-] , M. Švercl [-] (82. Z. Vacek [-] ) , L. Brabec [-] , J. Kalát [-] , J. Řehák [-] , L. Wendl [-] , K. Falta [-]

ŽK: 8. M. Uhlíř , 42. P. Dostálek , 76. J. Kovanda - 42. M. Švercl , 53. P. Bárta .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 105. Rozhodčí: CHADIMA Filip - HABRDA Miroslav, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.