Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víkendové přestřelky měli pokračováni


Branky


18. D. Kubas , 46. M. Beneš , 47. M. Beneš , 81. D. Kubas , 88. D. Macek - 35. F. Soukop , 50. M. Polička , 63. M. Hradil , 68. J. Kučera , 69. J. Kučera
0

V Sopotnici jako kdyby hřiště svádělo k zajímavým zápasům,tento nebyl vyjímkou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepoznal vítěze

V úvodním dějství se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domácí, kteří jsou na domácím hřišti vždy velmi produktivní, se snažili co nejdříve vstřelit uvodní gól zápasu, což se jim po několika náznacích šancí povedlo.

V 18. minutě se trefil hlavou domácí Kubas, stav 1:0. Domácí pokračovali v líbivé hře, ale bez efektu. Hosté se začali pomali dostávat do zápasu a začali ohrožovat víc domácí svatyni. Jejich snaha byla korunována ve 35. minutě, kdy hostující Soukup vyrovnal na 1:1.

Posledních 10 minut 1. poločasu se akce přelévali z jedné strany na druhou. Blíže ke střelení branky byli domácí. Ti však se stavem 1:1 do konce poločasu nepohli. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Oboustranná smršť

Druhý poločas ještě ani nezačal a domácí Beneš ve 46. minutě dává na 2:1. Hosté si asi ještě mysleli, že jsou v šatně a po rozehrání si zopakoval svůj gólový příspěvek domácí Beneša zvyšuje ve 47. minutě na 3:1.

Domácí byli po této dvou minutovce zcela v pohodě. Hosté však znérvózněli, ale v 50. minutě je z toho dostal hostující Polička. Ten snížil na 3:2. Po této brance se hosté zvedli a začali víc a víc ohrožovat domácího brankaře Fišera. Ale to hlavní mělo teprve přijít.

Nejprve v 63. minutě hostující Hradil srovnává na 3:3. O pět minut později do konce hostující Kučera otáčí zápas 3:4.

V této chvíli domácí obrana pořádá den otevřených dvěří, čehož hosté využívají a v 69. minutě opět Kučera zvyšuje stav zápasu na 3:5.

Člověk by si myslel, že se domácí z tohoto úderu neoklepou. Ale to by nesměla být Sopotnice, která bojuje až do konce a její touha se zápasem ještě něco udělat dostala reálný základ v 81. minutě, kdy snížil Kubas. Nakonec domácí Macek v 88. minutě dokázal srovnat na 5:5.

Divoký výsledek, ale spravedlivý.

Šťastnější domácí

Co se týče penaltového rozstřelu, střelci byli celkem úspěšní. První kdo chyboval byli hosté. Domácí jim to hned v další sérii vrátili. Nakonec se z bodu navíc radovali domácí.



Sestavy


Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] , D. Kubas [-] , P. Pánik [-] - D. Macek [-] , M. Beneš [-] , M. Lehký [-] (61. P. Jariš [-] ) - M. Mašanský [-] , J. Kubišta [-] (73. R. Kalousek [-] ) , M. Stárek [-] , O. Voleský [-]

Tatenice
S. Strnad [-] - J. Kučera [-] , R. Soukop [-] , R. Werner [-] , R. Glocar [-] - M. Smrkal [-] (58. R. Finger [-] ) , P. Prokop [-] (60. D. Květenský [-] ) , M. Polička [-] , J. Karel [-] - M. Hradil [-] , F. Soukop [-] (85. J. Štrbík [-] )

ŽK: 36. D. Macek , 48. M. Stárek , 80. P. Pánik , 89. D. Kubas , 90. M. Beneš - 44. J. Kučera , 90. M. Polička .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Habrda Miroslav - FORMÁNEK Daniel, BAMBUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.