3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Žamberka doma body rozdávat nebude.


Branky


10. P. Huška , 32. P. Huška , 91. L. Pešek
0

Souboj týmů,které minulé kolo hráli velmi dramatické zápasy. Domácí ztratili zápas venku v posledních minutách. Hosté v derby došli až do penalt. Zajímavý zápas který mohl dopadnout jakkoli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím.

Domácí začali poločas velmi dobře,měli více času míč na kopačkách a už v 10.minutě se trefil domácí forvard Pavel Huška 1:0. Vedení domácích se zrodilo po lehké ztrátě hostí na své polovině. Neustále hráli domácí s míčem, ale šance si nevytvářeli. Hosté slušně bránili, ohrožovali branku domácích jen sporadicky bez velkých šancí. Domácí se snažili hrát kombinačně a to se jim vyplatilo ve 32. minutě, kdy se znovu trefuje Huška Pavel 2:0. Hosté reklamovali ofsajd,ale marně. Zápas pokračoval v zaběhlých kolejích , kombinační hra domácích, ale k úspěchu nevedla. Hosté se na konci první půle k odpovědi nedostali tak poločas končí 2:0 pro domácí.

Druhé dějství se obraz hry změnil.

Začátek druhého poločasu domácí nebyli úplně ve své kůži, vázla mezihra a kombinace se nedařili tak jako v první půli. Naopak hosté se začali zvedat a byli čím dál víc nebezpeční. V 55.minutě měli slibnou šanci hosté,ale Chaloupecký nemířil přesně. Oboustranně byla od této chvíle hra rozháraná a čekalo se kdo udělá nějakou chybu. Hosté se po jedné z nich dostali opět do šance,ale hostující Dušek nezakončil. V tuhle chvíli hosté byli vyrovnaným soupeřem, a mohli snížit jen by museli trefit zařízení. Pro hosty čas neúprosně běžel a pořád branka nepřicházela. Domácí se soustředili na obrannu a čekali na brejky. Jeden jim vyšel v 91. minutě, kdy střídající Pešek Leoš upravuje na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér,hráč: V prvním poločase jsme měli míč častěji na kopačkách a dokázali jsme po soupeřových chybách jít do dvoubrankového vedení. Druhá půle byla z naší strany neurovnaná a rozháraná. Soupeř mě velmi mile překvapil, má ve svém středu rychlostní typy hráčů.

Boříkovice
Saňák Jan- brankář: V první půli byli domácí lepší a zaslouženě šli do vedení,jedna z branek padla z ofsajdu. Ve druhé půlce jsme se zlepšili,a měli jsme tři šance. Bohužel jsme je nedokázali proměnit. Soupeři gratuluji.



Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - P. Huška [-] , J. Třináctý [-] , L. Kos [-] , P. Rous [-] (78. M. Menzel [-] ) , V. Vávra [-] (54. L. Pešek [-] ) , P. Huška [-] (84. J. Ulrych [-] ) , J. Rudolecký [-] (46. J. Molnár [-] ) , V. Kočí [-] , J. Pirkl [-] (58. M. Pecháček [-] ) , J. Kašpar [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - M. Šponar [-] , R. Pražák [-] , D. Chaloupecký [-] , M. Konopka [-] - J. Dušek [-] (76. M. Pavelka [-] ) , D. Skoták [-] , M. Krejčí [-] , P. Václavek [-] (65. L. Kalousek [-] ) - P. Chaloupecký [-] (54. J. Nágl [-] ) , R. Štencl [-] -

ŽK: 82. L. Pešek .
Místo: Žamberk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šejna Jiří - ZUZÍK Oldřich, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.