3:4p.
(0:2)
32. M. Maco
57. O. Hurt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavé utkání slibovaly oba dnešní soupeři, bylo tomu tak.


Branky


58. T. Šilar , 64. M. Šroler , 65. V. Horáček - 32. M. Maco , 57. O. Hurt
0

Utkání, které nabídlo hodně zajímavý průběh. O momenty které míchaly zápasem tam a sem, nebyla nouze. Pojďme se podívat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší.

Utkání začali domácí lépe, mají několik rychlých přechodů do protiútoku a hosté s vypětím všech sil odolávají. Hosté po deseti minutách začínají otáčet váhy zápasu na svoji stranu, lépe kombinují a domácí začínaji mít v obranných řadách problémy. Hosté zkouší všemožně zdolat obranu domácích a poprvé se jim to daří ve 32. minutě, kdy hostující Maco střílí přesně a posílá svůj tým do vedení.

Domácí obrana má velké problémy, které vrcholí další chybou a hostující Čikl upravuje ve 35. minutě na 0:2. V tuto chvíli existuje jedno mužstvo a to jsou hosté. Domácím se i přes problémy daří poločas dohrát se stavem 0:2.

Velké vzepětí domácích.

Do druhé půle domácí přeskupili řady a bylo to znát, začalo se jim dařit produkovat hru na jakou je divák v Brandýse zvyklí. Hosté začínají myslet na zadní vrátka a hrozí zejména z rychlých brejků. V 56. minutě domácí zahazují velkou šanci a hosté z brejku trestají, když se trefuje hostující Hurt a upravuje na 0:3. Platí nedáš dostaneš.

Domácí se ihned vrací do zápasu, Šilar snižuje na 1:3, a je opět o co hrát. Domácí se snaží hosty tlačit a daří se jim to, tlak který přináší další odměnu v podobě branky Šrolera a najednou je to jen o gól. Zápletka je na světě, netrvá dlouho. Po minutě se domácí Horáčkem dotahují a je vyrovnáno 3:3. Konec zápasu se blíží a k vítězství mají obě mužstva stejně. Musí rozhodnout pokutové kopy.

Hostující gólman vychytal domácí střelce.

První dvě série proběhli bez problémů, pak začal úřadovat hostující brankář Šindelář a nepustil ani jednu ze tří posledních penalt.



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Janoušek -hráč: V první půli se nám nedařila hra podle našich představ a zaslouženě jsme prohráli. Do druhé půle jsme přestavěli sestavu a začalo se nám dařit. Z mého pohledu zasloužená remíza.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
F. Zvalený [-] - J. Janoušek [-] , D. Sloupenský [-] , M. Šroler [-] , T. Šilar [-] - K. Bočkaj [-] , P. Kochanek [-] , P. Skalický [-] , J. Hanzl k [-] - J. Špimler [-] , T. Lajza [-]

Němčice
M. Šindelář [-] - I. Jeřábek [-] , J. Veselý [-] , M. Maco [-] - D. Adamec [-] , R. Borek [-] , M. Mikl [-] , D. Rufer [-] , O. Hurt [-] - J. Macko [-] , J. Vytlačil [-]

Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hejl Jan - Stolín,Richtr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.