4:1
(1:1)
14. J. Macko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hájili neporazitelnost a první místo v tabulce.


Branky


12. F. Krejčí , 56. M. Hynek (p.) , 71. F. Krejčí , 75. P. Dostálek - 14. J. Macko
0

Zápas, který sliboval podívanou dvou technických mužstev, plných vynikajících fotbalistů. Který tým měl nakonec navrch, pojďme si to přiblížit....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepoznal vítěze.

Začátek zápasu, měli domácí vcelku svižný. Běží 5. minuta a po ose Kovanda, Dostálek se řítí druhý jmenovaný ze strany sám na brankáře , ale místo střely volí přihrávku, která je dobře postavenou obranou hostí zblokována. Ve 12. minutě fauluje hostující obránce a trestný kop, mění v nádherný gól domácí Krejčí 1:0. Hosté, kteří výborně kombinují ve středu hřiště se dočkají o dvě minuty později, Ólah přihrává Mackovi, který si s obráncem domácích udělá co chce a vyrovnává na 1:1. 

Hosté pokračují v pěkné kombinační hře, ale je to jen od vápna k vápnu, šance nepřicházejí. V 32. minutě si domácí ze středu průnikovou přihrávkou vytváří šanci, ale Dostálkovi k zakončení chybí půlkrok. Poločas se pomalu končí a hosté se kombinací dostávají do zakončení, ale koncovka není přiliš důrazná. Ještě před koncem poločasu domácí stoper, brnká na nervovou soustavu domácích fandů. Tak dlouho přemýšlí až přichází o míč a šanci hosté zahazují.

Domácí rozhodli penaltou a pomohlo jim vyloučení.

První celek tabulky byl na začátku poločasu pod mírnym tlakem hostí. V 51. minutě akce hostů Roušar našel Oláha, ale ten míří jen do rukavic domácího brankáře Hynka. Běží 56. minuta a po akci pádá v pokutovém uzemí hráč domácích, rozhodčí píská penaltu. Obránce hostí vidí žlutou kartu, ale to není vše. Hostující Macko se dožaduje vysvětlení důvodu písknutí pokutového kopu tak vehementně, že vidí červenou kartu. Hosté v deseti a prohrávají 2:1, penaltu proměňuje domácí brankář Michal Hynek.

Hosté v oslabení jsou stále velmi kombinačně vyspělí, ale šance na vyrovnání nepřicházejí. Za to na druhé straně předvádí fotbalovou parádu domácí Krejčí, který svým druhým gólem v utkání dává domácím dvougolové vedení. Lob z 35 metrů se ani jinak nazvat nedá. Konečnou podobu výsledku a potvrzení prvního místa pro domácí i po tomto kole, davá Dostálek který po akci z pravé strany upravuje na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Roman Filip-trenér: V prvním poločase byli hosté fotbalovější, nám pomohl gól. Druhý poločas nám pomohlo to vyloučení a penalta . Krutý výsledek pro hosty, ale větší šance jsme měli my.

Němčice
Milan Kubík-trenér: Odehráli jsme dobrý zápas, v první půli jsme byli kombinačně lepší. Druhá půle a tím i celý zápas, byla ovlivněna hrubou chybou rozhodčích při odpískání nesmyslné penalty a následně i vyloučení našeho hráče. Víc k tomu nemám co dodat.



Sestavy


Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] (72. M. Šponar [-] ) , F. Krejčí [-] (78. D. Jironč [-] ) , R. Špaček [-] (76. J. Dostálek [-] ) , T. Kabourek [-] , J. Kovanda [-] (46. R. Kroczak [-] ) , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] (85. O. Strnad [-] ) , D. Roček [-]

Němčice
J. Hotmar [-] - J. Vytlačil [-] , J. Štěpán [-] , M. Maco [-] , J. Pánik [-] - J. Veselý [-] , L. Roušar [-] , R. Borek [-] (46. R. Kopecký [-] ) , J. Hynek [-] (69. J. Marik [-] ) - G. Oláh [-] (78. M. Mikl [-] ) , J. Macko [-]

ŽK: 67. F. Krejčí , 80. P. Dostálek , 85. D. Jironč - 56. L. Roušar , 84. M. Maco , 88. M. Mikl . ČK: 56. J. Macko .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 95. Rozhodčí: LUKES Jan - LUKES Jan, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.