1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potřebují bodovat.


Branky


0

Domácí potřebují doma sbírat body, situace v tabulce jim jinou možnost nedává. Jak si poradili s hosty z Brandejsa?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím první půle nevyšla gólově.

Domácí nastupovali do utkání s jasným cílem urvat tři body. V prvních minutách se snažili, měli šance na skórování, ale proti byl hostující brankář. Hra byla plná osobních soubojů, které se odehrávali ve středu hřiště. Domácím, který zlepšeným výkonem oproti minulému kolu hosty tlačili, ale bez gólového efektu. Prvních 25. minut je za námi a skóre se k nelibosti domácích diváků nemění. 

Běží 30. minuta a hosté po jedné z mála akcí dávají branku, kdy nastřelený balón z pravé strany uklízí do sítě hostující Horáček 0:1. Domácí začínají hosty mačkat čím dál víc, a ti už spoléhají na brejky. Brejková situace hostí je zakončena střelou, která je zblokována a mění se v přihrávku do samostatného nájezdu, který hostující Lajza proměňuje 0:2. Ve 44. minutě tak hosté dávají branku do šatny.

Druhá půle? Existoval jen jeden tým.

Druhá půle začala tlakem domácích, kteří si vědomi dvougólového manka tlačili na hostující defenzivu. Hosté přijeli na zápas v jedenácti lidech a bylo to na výkonu znát, hlavně druhý poločas se nedostávali vůbec k ohrožení domácí svatyně. To domácí nastěhovaný nepřetržitě na polovině soupeře zkoušeli zprava, zleva ohrožovat branku hostí, ale ta koncovka. 

Domácí nemají klid v zakončení a to s ubíhajícím časem nevěstí nic dobrého, rychlá kontaktní branka je v nedohlednu a body se domácím vzdalují. Hosté ve druhé půli mají jednu šanci, ale tu domácí brankář likviduje. V 88. minutě se domácí po celo zápasovém dobývání dočkají, kdy nejlepší hráč Štencl snižuje krásným gólem na 1:2. Je ale pozdě hosté těsnou výhru ubrání.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Saňák Jan-brankář: Výkon proti minulému týdnu o 150% lepší. Byli jsme lepším týmem ale ta naše koncovka. Měli jsme šance, které musíme proměňovat a pak to bude výrazně lepší.

Brandýs nad Orlicí
Janoušek Martin-hráč: První poločas nám vyšli dvě akce, za což jsme rádi. Druhá půle od nás byla horší, domácí nás mačkali a mohu říct, pro domácí nezasloužená prohra. Ale na to se historie neptá.



Sestavy


Boříkovice
J. Saňák [-] - R. Pražák [-] , P. Chaloupecký [-] (46. L. Tomek [-] ) , R. Štencl [-] , M. Konopka [-] , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] , J. Dušek [-] (24. M. Chromek [-] ) , J. Lučan [-] , J. Saňák [-] , D. Chaloupecký [-]

Brandýs nad Orlicí
P. Pecho [-] - D. Lajza [-] , T. Šilar [-] , J. Janoušek [-] - J. Špinler [-] , J. Hruša [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , V. Horáček [-] , P. Kochanek [-] (44. J. Matějka [-] ) - T. Lajza [-]

ŽK: 88. J. Saňák - 43. P. Kochanek .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - FRIML Jakub, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.