3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí musí, hosté mohou.


Branky


40. L. Zastoupil (vl.) , 56. J. Tejkl , 58. Z. Stránský - 31. M. Švercl
0

Rudoltice doma chtěli bodovat, ale přijel soupeř z Dobrouče a ten je v posledních dnech naladěn na vítěznou notu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Dobrouče, a přesto nevedou?

V první půli se hosté celkem dobře srovnávají s cizím prostředím a jsou to oni, kdo je mírně lepším týmem. Jsou důraznější a tím i mají více míčů, které pak rozehrávají do akcí, které končí většinou u vápna domácích. Domácí se snaží zodpovědným výkonem ze zajištěné obrany soupeře k ničemu nepustit, to se jim daří až do 31. minuty. Hráč domácích ztrácí míč uprostřed hřiště, a nám dobře známý Mára Švercl zakončuje tuto brejkovou situaci tak jak je zvyklí, gólem 0:1.

Domácí přidávají na důrazu a odměnou jim je výstavní gól, který srovnává stav utkání na 1:1. Jak by jste se domnívali střelcem není nikdo z domácích, ale hostující obránce Zatloukal, který vlastním gólem určuje stav poločasu.

 

Domácí to urvali.

Domácí nastupovali do druhé půle s tím, že musejí přidat a soupeře zatlačit k vlastní brance. Což se jim dařilo hned od začátku, a přichazejí první náznaky šancí. Hosté byli v druhé půli aktivitou domácích zjevně zaskočeni a nedokázali až na vyjímky s nimi držet krok. Domácí se dočkají v 56. minutě kdy nárážečka domácích končí na noze Tejkla a ten se nemýlí 2:1. V 58. minutě se domácí ukazují jako velmi zdatní v kombinaci, osa Lochman, Stránský a posledně jmenovaný zakončuje zkušeně a přesně k tyči, vystavní angličan.

Domácí si důležité vítězství už nenechali vzít a tři body budiž vzpruhou do dalších bojů.



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Smejkal- trenér: První půle vyzněla lépe pro hosty. Do druhé poloviny jsme nastoupili s tím, že hosty zatlačíme a to se nám povedlo. Za druhý poločas si body zasloužíme.




Sestavy


Rudoltice
R. Kyselo [-] - M. Minář [-] , T. Smejkal [-] (28. J. Tejkl [-] ) , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , M. Kocanda [-] , Z. Stránský [-] (89. J. Loskot [-] ) , P. Kostka [-] , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-]

Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - L. Wendl [-] , T. Matějíček [-] , L. Zastoupil [-] , P. Čejka [-] (79. Z. Vacek [-] ) , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , P. Dušek [-] (65. J. Junek [-] ) , J. Řehák [-] , K. Vašátko [-] , V. Chudý [-]

ŽK: 17. M. Lochman , 53. D. Vlček - 66. L. Wendl .
Místo: Rudoltice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - BENEŠ Petr, RESLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.