0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím by se body hodili. Hosté se svou střeleckou produktivitou, ale nejsou snadný oříšek.


Branky


0

Tatenice potřebují body, jejich pozice v tabulce neni nijak oslnivá. V domácím prostředí by měli bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branky.

První poločas zahájili domácí, tak jak jim velí hrát doma. Probíhá 3. minuta a domácí Hradil trestuhodně přestřeluje v pozici několika decimetrů od brankové čáry, hosté mají štestí. Domácí Hradil ustřední postava domácích v prvních minutách, trefuje dřevno o minutu později. O další minutu později brankář hostí Matoulek vytahuje pěkný zákrok. Hosté se po začátku dostávají do hry a alespoň trochu rovnají hru. V 10. minutě se žlutí, kdy po vzajemné rozepři  dostávají žluté karty domácí Květenský a hostující Jurenka. Hosté vyrovnali hru, ale nějak zázračný fotbal se nehraje. Šance po začátku utkání už nepřicházejí. A poločas končí bez gólu.

Hosté rozhodli o své hubené výhře.

Začátek druhé půle vyšel hostům, kteří po trestném kopu jdou do vedení. Trefuje se hostující Bednář a stav je 0:1. Domácí od té chvíle začnou tlačit, jejich tlak je bez větší šance. Pak přichází rozhodující moment utkání, rozhodčí píská pokutový kop a k němu se staví domácí Krejčí. Hostující brankář chytá, a domácí se 15. minut před koncem připravují o možnost srovnat stav utkání. V 81. minutě domácí brankář Herzog chytá hostům vyloženou šanci a drží domácí na dostřel. A konec zápasu domácí už nic vyrazného nepředvedli a hosté si výhru pohlídali.



Ohlasy k zápasu


Tatenice
Tomáš Jelínek-trenér: Dnes jsme nepodali dobrý výkon, celkově byl fotbal takový neslaný, nemastný. Hosté byli štastnější.




Sestavy


Tatenice
M. Herzog [-] - D. Květenský [-] (85. J. Kučera [-] ) , R. Soukop [-] - M. Polička [-] , J. Karel [-] , R. Werner [-] - M. Hradil [-] , P. Prokop [-] , P. Knápek [-] , D. Tareš [-] , F. Soukop [-] (59. J. Krejčí [-] ) -

FC Jiskra 2008 B
M. Matoulek [-] - M. Hinkelmann [-] , K. Uhliř [-] , P. Stašák [-] - M. Bednář [-] (81. J. Halanič [-] ) , P. Jurenka [-] , M. Maleček [-] , P. Roček [-] (58. J. Machovič [-] ) - L. Sedlák [-] (63. M. Ježek [-] ) , Š. Votoupal [-] - J. Pařízek [-]

Místo: Tatenice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Habrda Miroslav - FORMÁNEK Daniel, ŠILAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.