Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou celkem produktivních týmů.


Branky


0

Opravdu zajímavý zápas sliboval souboj celků z Červené Vody a Žíchlínku. Dva týmy, které zjevně baví střílet branky. Jak to asi dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poločas vyhráli.

Souboj dvou týmů, střelecky velmi disponovaných, začal v dobrém tempu, kdy akce se střídají na obou stranách a před krásnou návštěvou 250 diváků (pouť v Červené Vodě vzala za své) se hra odehrávala vesměs ve středu pole. Hostující záloha byla v první půli mírně lepší.

To potvrzuje ve 33. minutě hostující Šnekýř, který ránou z úctivé vzdálenosti posílá hosty do vedení. Po tomto gólu se domácí snaží. Žádná z jejich akcí však nekončí tak, jak by si diváci přáli.

 

 

Aktivita domácích body nepřinesla

Domácí ve druhé půli na soupeře vlítli. Mačkali je a hend ve 46. minutě domácí Pasker vyrovnává na 1:1.

To domácím vlilo krev do žil a byli lepším týmem, ale koncovka byla v některých případech opravdu trestuhodná, a tak se skóre nemění. Za to hosté ve druhé půli byli velmi produktivní. V 65. minutě, po chybě domácí obrany, hostující Dorazil dostává opět hosty do vedení. 

V 72. minutě opět domácí obránce výborně nahrává hostujícímu Dorazilovi. Ten si s míčem ví rady a stav utkání je 3:1.

Domácí se snaží a hrají na riziko. Hosté ze Žichlínku si však vedení pojišťují, kdy Štarman upravuje v 87. minutě na 4:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta- trenér: První poločas byl vyrovnaný. Ve druhé půli jsme nedali i to, co snad ani nedat nelze a po chybách naší obrany hosté zaslouženě vyhráli.

Fotbal Žichlínek
Schembera- trenér: Náš výkon v první půli nebyl ideální, a tak jsme do druhé půle trošku přeorganizovali hru. Dopředu jsme posunuli Aleše Dorazila a tento tah se ukázal jako vítězný.



Sestavy


FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - M. Hinkelmann [-] , P. Stašák [-] (87. J. Kopecký [-] ) - P. Roček [-] , P. Jurenka [-] , M. Bednář [-] (63. Š. Votoupal [-] ) - J. Halanič [-] , J. Machovič [-] , J. Pasker [-] , L. Sedlák [-] (73. M. Malý [-] ) - M. Fňouk [-]

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - P. Kočí [-] (60. A. Antes [-] ) , M. Štarman [-] , V. Zahradník [-] (78. M. Řehák [-] ) , J. Šenkýř [-] , M. Černý [-] , A. Dorazil [-] , J. Krejčiřík [-] , L. Vaníček [-] , L. Jelínek [-] , M. Pánik [-]

ŽK: 41. M. Hinkelmann , 42. P. Jurenka , 86. Š. Votoupal - 71. M. Štarman .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šejna Jiří - HABRDA Miroslav, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.