2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí favorit opět zklamal.


Branky


15. P. Rous , 40. L. Franke - 61. R. Soukop , 65. M. Polička
0

Domácí trápí zahazování šancí a další zápas to jen potvrdil. Hosté z Tatenic toho dokázali využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poločas vyhrávají, i přesto, že moc šancí neměli

Domácí tým nastupuje do utkání s tím, že nbechce opakovat historii z předchozího zápasu s Mistrovicemi a chce brát tři body. 

Za stálé převahy si domácí moc šancí nevytvářejí. V 15. minutě ve středu pole domácí Huška prodlužuje hlavou na záložníka Rouse. Ten křižnou silou přes celou šíři branky dostává domácí do vedení 1:0. Po tomto gólu domácí pokračovali ve snaze o kombinační fotbal. Jejich snahy však končily na vápně hostujícího týmu.

Hosté se dostávali sporadicky k zakončení, protože domácí obrana je k ničemu vážnějšímu nepouštěla.

Poločas přesto končí stavem 2:0, kdy domácí Franke zakončuje po sérii rohových kopů poslední z nich a protlačuje míč do sítě.

Druhý poločas- stejný obrázek hry jako ten první

Domácí pokračovali v druhé půli v nastolené hře. Byli lepším týmem, jen s tím rozdílem, že se u nich začal projevovat syndrom zahazování šancí. Ten pochytili v zápase s Mistrovicemi.

Domácí zahodili čtyři vyložené šance, které jim zlikvidoval výborně chytající hostující brankář Strnad. Přichází trest, kdy v 61. minutě hosté zahrávají  standartní situaci a hostující Soukop snižuje na 1:2. O necelé 4 minuty později už je vyrovnáno. Branku střílí hostující Polička, dalo by se říci ze stejné akce jako padl první gól.

Zbytek zápasu domácí už žádnou ze svých šancí neproměnili, na čemž má největší podíl hostující brankař, a tak se body udělily. 

 

Hosté šťastnější

Hostující brankář Strnad pokračuje v nastoleném trendu a domácím chytá jednu z penalt, a tím zařizuje bod navíc hostům. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér,hráč: V první půli jsme si moc extra šancí nevytvořili a proměnili jsme jen to, co jsme opravdu měli. V druhé půli jsme opět začali šance zahazovat a na to jsme v konečném důsledku doplatili.




Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - L. Franke [-] , J. Stejskal [-] , J. Třináctý [-] - V. Kočí [-] (46. M. Menzel [-] ) , J. Pirkl [-] (56. J. Ulrych [-] ) , M. Pecháček [-] , P. Rous [-] , P. Huška [-] - V. Vávra [-] , L. Pešek [-] (83. P. Huška [-] )

Tatenice
S. Strnad [-] - R. Soukop [-] , D. Květenský [-] - J. Štrbík [-] (89. R. Glocar [-] ) , J. Krejčí [-] (72. J. Kotouček [-] ) , M. Polička [-] , J. Karel [-] , R. Werner [-] - F. Soukop [-] (86. E. Jednoróg [-] ) , P. Knápek [-] , R. Podloucký [-] (64. V. Finger [-] )

ŽK: 43. L. Pešek .
Místo: Žamberk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROPEK Stanislav - NAJMAN David, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.