2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další pokus hostí zvednout si sebevědomí.


Branky


0

Domácí chtěli vyhrát, i z důvodu toho že k nim přijeli trapící se hosté ze Sopotnice. Ti naopak čekají na zápas, kterým se chytnou a začnou bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel domácím.

Hosté začali opatrně a čekali co domácí budou vytvářet, ti se snažili hned od začátku ukázat kdo je doma. To se jim daří ukázat už v 10. minutě kdy domácí Hůlka vysunuje Koláře a ten dostává domácí do vedení 1:0. Hosté na své taktice čekání nic nemění a pořád trpělivě dbají na defenzivu.

V 18. minutě Kolář s Palíkem ukazují jak se hraje moderní fotbal na jeden dotyk a druhý jmenovaný dává domácím pocit jistoty stavem 2:0. Hosté v první půli neměli žádnou možnost k ohrožení branky domácích a tak se poločas dohrává a na stavu se nic nemění.

Hosté ukazují svoji sílu.

Domácí jdou do druhé půle s tím, že budou dále kontrolovat hru. Poslední tým tabulky ukazuje charakter a začíná se pomalu a jistě dostávat do hry a domácí přehrávat. Přichází seriál rohových kopů a po jednom z nich se hosté dočkají snížení skóre, trefuje se Stárek a stav je rázem 2:1. Hostů je plné hřiště a domácí nestačí reagovat, jen ta koncovka. Už si domácí v hlavách přemítají jak se posunou tabulkou vzhůru, když přichází rohový kop v 90. minutě a hostující Hampl trefuje hostům zlatý bod.

Hosté lepší a berou bod navíc.

Loterie začala tak jak zápas končil, hosté byli i u penalt lepší.



Ohlasy k zápasu


Rybník
Petráň- trenér: První poločas se nám vydařil, vstřelili jsme pěkné branky a zaslouženě jsme vedli. Druhá půle už byla v režii hostů a zaslouženě se dočkali vyrovnání.




Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - F. Petružalek [-] , R. Beránek [-] , M. Vrána [-] , M. Kareš [-] - S. Kolář [-] (46. J. Markl [-] ) , P. Milkovič [-] , P. Felcman [-] , L. Hůlka [-] - M. Kareš [-] - P. Palík [-] (85. J. Petran [-] )

Sopotnice
J. Martinec [-] - V. Peterka [-] , L. Koupil [-] (80. L. Hampl [-] ) , P. Pánik [-] - D. Macek [-] , P. Jariš [-] - O. Voleský [-] , M. Stárek [-] (71. J. Šebrle [-] ) , M. Mašanský [-] - M. Beneš [-] , J. Kubišta [-]

ŽK: 71. M. Vrána , 83. P. Felcman - 61. P. Jariš .
Místo: Rybník - areál Srnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - BEDNÁŘ Jaroslav, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.