4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí moc chtěli vyhrát.


Branky


0

Domácí veděli, že musí bodovat a v cestě jim stáli Mistrovice , kterým začátek soutěže vyšel náramně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Švercl.

Záčátek zápasu se nesl v převaze domácích, kteří po nezdaru v minulém kole chtěli na svém hřišti bodovat naplno. Šance přicházeli ale domácím nevycházela konečná fáze a tak se dlouho stav neměnil.

A to ani, když hosté kteří nebyli nijak zvlášť nebezpeční vystřelili z velké dálky a míč k překvapení všech skončil na dřevně domácí branky. Přišla 43. minuta a domácí zahravají přímý kop a míč se snesl na ruku hostujícího hráče a píská se penalta. K té se staví domácí Švercl a ten s přehledem dostává domácí do vedení.

Jednostranná záležitost.

Druhý poločas se nesl v tlaku domácího týmu, který od počátku byl tím kdo udává tempo hry. V 52. minutě se domácí ostrostřelec Švercl znovu připomíná a střelou z dálky upravuje na 2:0.

Hosté se vůbec nedostávají do hry a výsledek zápasu je jen o tom na kolika se účet vstřelených branek domácích zastaví.  V 80. minutě se středem hřiště  proplete Dušek Patrik sám před brankářem se nemýlí 3:0. V 89. minutě se po ose Řehák, Kalát znovu trefuje Švercl který dává takřka do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Marek Švercl-hráč: Myslím že jsme podali zodpovědný výkon a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - L. Wendl [-] (82. P. Čejka [-] ) - Z. Řehák [-] , P. Dušek [-] , T. Matějíček [-] (78. M. Švec [-] ) , J. Kalát [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , M. Ryšavý [-] (84. L. Zastoupil [-] ) , J. Řehák [-] , V. Chudý [-]

Mistrovice
L. Růžička [-] - D. Novotný [-] , H. Vrbický [-] , J. Stejskal [-] - V. Kovář [-] , P. Vencl [-] , P. Maixner [-] (46. R. Krejčí [-] ) , M. Matějka [-] - M. Jansa [-] (78. O. Baláš [-] ) , Z. Škorpil [-] - D. Moravec [-] (46. M. Peřina [-] )

ŽK: 22. V. Chudý , 57. J. Kalát , 62. L. Brabec - 3. D. Moravec .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - ROPEK Stanislav, ŠILAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.