3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si vzali tři body.


Branky


0

Souboj domácích s Boříkovicemi sliboval zajímavou podívanou, a zápas naplnil to co od něho všichni očekávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Rufer si v první půli zastřílel.

Domácí začali zápas tak jak se patří, aktivní hrou nedávali hostům prostor pro nějaké náznaky protiútoků. A proto sami se hned na začátku dostávají do vedení, kdy domácí Rufer po samostatné akci upravuje stav utkání na 1:0. Hru domácí celkem dobře kontrolovali a hosté se těžko na začátku dostávali do hry.

Hosté se pomalinku osmělují a kolem dvacáté minuty se dostávají blíže k brance domácích. Běží 28. minuta a hosté se trefují , trošku překvapivě ale Pražák srovnává na 1:1. Domácí nepolevují v aktivní hře ale jejich šance likviduje hostující brankář. Až v 36. minutě se domácí nejaktivnější hráč Rufer po své druhé samostatné akci vrací domácím vedení. 2:1.

 

Hosté začali kousat.

Domácí i v první části druhé půle stále aktivní hrou nepouštějí hosty k žadné akci, která by vedla k ohrožení branky domácích. A odměnou jim je další paráda ve formě třetího zářezu domácího snajpra Rufera, který dnešní zápas odehrál ve velkém stylu.

Od této chvíle hosté vyrovnali hru a místy byli i lepším týmem, ale domácí obrana držela odstup dvou branek až do 81. minuty kdy hostující Václavek snížil na 3:2.  Tak i zápas skončil a tři body zůstali doma.



Ohlasy k zápasu


Němčice
Milan Kubík-trenér: První půle se nám povedla a dostali jsme se do vedení. Druhý poločas se hosté zlepšili, ale náš tým zápas dovedl do vítězného konce. Pochválil bych Rufera a celou naši obranu.

Boříkovice
Jan Saňák: Prvních 30. minut byli domácí jasně lepší, poté jsme šťastně vyrovnali. I přesto o poločase domácí vedli. Druhá půle byla z naší strany lepší, ale jelikož neproměňujeme šance, opět jsme prohráli. Remízový zápas. Domácím blahopřeji.



Sestavy


Němčice
M. Šindelář [-] - P. Petr [-] , I. Jeřábek [-] , J. Pánik [-] (79. J. Veselý [-] ) - K. Bočkaj [-] (54. R. Kopecký [-] ) , L. Roušar [-] (90. G. Oláh [-] ) , M. Maco [-] (46. O. Trčka [-] ) - O. Hurt [-] - D. Rufer [-] , M. Gyömber [-] , O. Kovář [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - J. Saňák [-] , J. Lučan [-] , D. Chaloupecký [-] - R. Štencl [-] , M. Konopka [-] (77. P. Chaloupecký [-] ) , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] , J. Dušek [-] (50. P. Václavek [-] ) - R. Pražák [-] , L. Tomek [-] (67. J. Nágl [-] )

ŽK: 54. O. Hurt , 56. M. Gyömber , 63. D. Rufer - 44. R. Štencl , 51. J. Saňák , 62. M. Krejčí .
Místo: Němčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRBA Josef - DOSKOČIL Radim, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.