0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli poprvé vyhrát za tři body.


Branky


0

Předpokládal se svižný fotbal, mužstva ho i předváděli. Jen brankáři byli proti většímu přísunu branek. Oba si zaslouží absolutorium.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí.

Domácí se do zápasu položili, tak jak se patří. Běží 2. minuta šance domácích, brankář hostí Suk chytá. Ve 15. minutě se hosté pokouší vstřelit branku, ale opět brankář tentokrát domácí Strnad chytá. Sám na brankáře uháněl ve 22. minutě domácí Soukop, míří vedle. O tři minuty později opět Soukop a zase mimo.Během první půle se činili jak domácí tak i hosté a brankáři na obou stranách se měli co ohánět.

Diváci se měli na co dívat, domácí i hosté je zásobovali momenty, které museli bavit. Jen ta koncovka, dnes se muži v brankách na zápas dobře vyspali a střelci to měli hodně těžké. První půle vítěze nenašla, tak se těšme co přinese druhý poločas.

Kdo dá gól vyhraje?

V 46. minutě se domácí prezentují pěknou střelou, ale brankář hostí opět úřaduje. Zápas se chylí k tomu, že rozhodne jedna menší chyba nebo podařená akce jak na jedné nebo na druhé straně. 60. minuta střela domácích brankář hostí vyraží a Kučera doráží vedle.

Bezbrankový stav trvá až do 88. minuty, kdy ten jediný rozdílový gól dává po brejkové situaci hostující Kareš Michal a stává se hrdinou dnešního zajímavého střetnutí. Dalšími hrdiny jsou určitě oba brankáři, zaslouží absolutorium. Domácí se opět nedočkali vítězství.



Ohlasy k zápasu


Tatenice
Tomáš Jelínek-trenér: Měli jsme množství šancí, které ale bohužel neumíme proměnít a to nás stálo dnes tři body. Musím pochválit našeho brankáře, který čaroval.

Rybník
Petráň- trenér: Jednalo se o zápas plný šancí a musím pochválit našeho brankáře, který nás podržel při několika šancích domácích. Děkuju klukům za odpovědný výkon a jsem rád za tři body.



Sestavy


Tatenice
S. Strnad [-] - D. Květenský [-] (90. P. Knápek [-] ) , M. Hradil [-] , F. Soukop [-] , P. Prokop [-] , M. Polička [-] , J. Karel [-] , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-] (75. R. Podloucký [-] ) , R. Glocar [-] (69. J. Štrbík [-] )

Rybník
M. Suk [-] - M. Kareš [-] , M. Burda [-] (72. M. Jeřábek [-] ) , F. Petružalek [-] , L. Hůlka [-] - P. Felcman [-] , S. Kolář [-] , P. Milkovič [-] , R. Beránek [-] - P. Palík [-] , M. Kareš [-] -

ŽK: 51. M. Kareš , 82. R. Beránek .
Místo: Tatenice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - NAJMAN David, ROPEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.