2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíchlinek chce zůstat na dostřel Těchonínu.


Branky


0

Domácí chtěli tři body, aby zůstali v blízkosti první příčky. Hosté jako tým od kterého se čekalo víc, se chtěl konečně rozjet. Jak to dopadlo se dozvíme zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle.

Šlágr kola sliboval kvalitní fotbal, ačkoliv hosté přijeli ve dvanácti lidech. Tak i přesto nebyli snadným soustem pro domácí a ve 14. minutě se ujali vedení, kdy branku střelil Vít, 0:1.

 Domácí se chtěli prezentovat kvalitní hrou, ale Žamberk jim vnutil svůj způsob hry. Důležitý moment se odehrál ve 27. minutě, kdy hostující Pešek vidí červenou kartu za zmaření brankové příležitosti domácích. 

O 4 minuty později se domácí Fibikar dostává ve vápně ke střele, která obkrouží chumel hráčů na středu a končí v síti, 1:1.

První půle nenabídla pro diváka žádný extra líbivý fotbal. Stav 1:1 byl spravedlivý.

Domácí rozhodli

Druhou půli domácí začali o jednoho muže v poli navíc. I přesto žádný drtivý tlak nepřicházel a spíše to byl ze strany Žichlínku takový upracovaný zápas.

Ještěže v domácím týmu mají super střelce Kočího, který po centru z pravé strany si míč našel na zadní tyči a zavěsil, 2:1.

Hosté měli poslední čtvrt hodinku na to, aby zatlačili domácí a pokusili se vyrovnat. To jim záhy však bere hostující Huška, který se po druhé žluté nechává nesmyslně vyloučit. 

Hosté v devíti hráčích nemají na to, aby se zápasem cokoliv udělali. Žichlínek si tak upevňuje druhou pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Žichlínek
Schembera Milan- trenér: Nehrál se nijak kvalitní zápas. Naše vítězství bych nazval velmi upracovaným. Jsem rád za tři body. Žamberk nebyl lehkým soupeřem.




Sestavy


Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - M. Štarman [-] , V. Zahradník [-] (46. P. Kočí [-] ) , M. Řehák [-] (46. J. Ptáček [-] ) , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] (72. J. Krejčiřík [-] ) , M. Černý [-] , L. Vaníček [-] , L. Jelínek [-] , M. Pánik [-] (87. A. Antes [-] )

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - F. Schreiber [-] , F. Durna [-] , L. Pešek [-] , J. Třináctý [-] - M. Menzel [-] , J. Ulrych [-] , P. Huška [-] , J. Ulrych [-] - V. Vávra [-] , P. Huška [-]

ŽK: 73. M. Štarman - 16. P. Huška , 77. V. Vávra . ČK: 27. L. Pešek , 80. P. Huška .
Místo: Žichlínek. Rozhodčí: LUKES Jan - LUKES Jan, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.