3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potřebovali tři body, co na to hosté?


Branky


0

Kerhartice na tom nejsou tabulkově nijak valně a tak potřebují doma body získávat, jak tomu bylo dnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství nepoznalo vítěze.

Domácí do zápasu vstoupili dobře a po několika slibných šancích se dostali do vedení v 16. minutě. Kaplan krásným lobem po odraženém míči dostává domácí do vedení 1:0. Kerhartice se dlouho z vedení neradovali, když v 19. minutě se trefil hostující Roček a stav 1:1 je spravedlivým vyústěním prvních dvaceti minut.

Potom domácí měli více ze hry a zahodili dvě vyložené šance, které opravdu volali po gólu. Poločas mohl skončit dosti vysokým počtem branek, ale střelci potažmo brankáři byli proti. Poločas končí a mužstva mohou přemýšlet o tom jak naložit s druhým poločasem.

 

 

 

Domácí to zvládli.

Druhá půle začala pro domácí velmi slibně, Skalický zatáhl balón k praporku a jeho přetažený centr proměnil ve vedoucí branku veterán Fišar 2:1. Hosté měli šance, které ale trestuhodně z malého vápna zahodili.

A tak domácí šli po akci nahrávajícího Fišara a střílejícího Skalického do vedení 3:1. Hosté se svými chybami v zadních řadách a špatnou koncovkou připravili o lepší výsledek a tak tři body zůstavají doma.



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
Teplý-trenér: Pěkný zápas jsme rádi za tři body, v zápase mohlo padnout více branek, ale jsme určitě spokojeni.

FC Jiskra 2008 B
Habarta-trenér: V první půli jsme ztráceli velké množství balónů a a o to víc jsme se naběhali. Druhá půle byla o tom kdo dá vedoucí branku na 2:1 a tím získá psychickou výhodu. My jsme nedokázali z šancí, které jsme měli ten druhý gól dát a tak jsme prohráli.



Sestavy


Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] - J. Skalický [-] , L. Kroulík [-] (70. J. Beneš [-] ) , T. Fišar [-] (79. P. Staněk [-] ) , D. Kaplan [-] , R. Štantejský [-] , D. Martinec [-] , O. Hrdina [-] , T. Janota [-] , V. Procházka [-]

FC Jiskra 2008 B
P. Černý [-] - P. Stašák [-] - P. Roček [-] (86. J. Opravil [-] ) , P. Jurenka [-] , M. Bednář [-] - Š. Votoupal [-] , M. Malý [-] (76. F. Vágner [-] ) - M. Hoško [-] , M. Maleček [-] , K. Uhliř [-] , M. Fňouk [-]

ŽK: 62. M. Brodský - 73. M. Hoško .
Místo: Kerhartice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - BENEŠ Petr, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.