Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První zaváhání lídra tabulky.


Branky


0

Po poločase by si na domácí nikdo nevsadil, co se dělo po přestávce uvidíte sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potvrdili roli favorita.

Hosté do zápasu vlétli jak se patří na vedoucí tým tabulky, běží 1. minuta a domácí zaváhání trestá hostující Špaček 0:1. Šok pro domácí, ještě se z něj nevzpamatovali a Kovanda z trestného kopu zvyšuje na 0:2. Domácím úvod vůbec nevyšel a toho hosté využívají ještě jednou, kdy zaváhání domácího brankaře trestá hostující Šponar 0:3. 

Hosté si lepší začátek nemohli přát a podle toho vypadalo rozložení sil na hřišti. Běží 40. minuta a hosté dělají na vlastní polovině chybu, kterou trestá pohotovým lobem domácí Maleček, brankáře hostí nachytal tím nejlepším způsobem 1:3. Poločas tak pro domácí končí určitě lépe než začal.

Obrat dokonán.

Domácí tým se na začátku druhého dějství zkoušel dostat na dostřel a to se jim daří v 55. minutě, kdy centrovaný balón pohotově uklízí do šibenice domácí Roček 2:3. Drama je tu. Hosté přenechali aktivitu na domácích kopačkách a to se jim nevyplatilo. V 60. minutě po nedorozumění hostujícího hráče s brankářem srovnává na 3:3 Sedlák.

Obrat se v 66. minutě daří, kdy další centrovaný balón doráží do sítě Votoupal a upravuje na 4:3. Chýlí se závěr a na hřišti začíná atmosféra houstnout, jsou k vidění slovní přestřelky a postrkávání. Tomu nepřidá ani další situace, a to odpískaná penalta za faul na domácího hráče. K ní se staví Koreň a dává na 5:3, což jak se ukazuje je konečný výsledek. Stínem utkání je posledních pár minut, kdy se hráči více věnovali diskutování a oplácení, než samotné hře. Proto rozhodčí zápas ukončil bez jakéhokoli nastavení.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta- trenér: Začátek zápasu jsme absolutně nezvládli a pro nás hrozivý stav jsme alespoň jednou brankou skorigovali. Do druhé půle jsme nastoupili lépe a byli jsme aktivnější, poté přišli i branky a jsem rád za tři body.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - P. Stašák [-] - P. Roček [-] , P. Jurenka [-] (33. K. Jireš [-] ) , M. Bednář [-] - Š. Votoupal [-] - M. Maleček [-] , M. Hoško [-] , M. Fňouk [-] (46. J. Koreň [-] ) , K. Uhliř [-] , M. Hinkelmann [-]

Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , R. Špaček [-] , R. Kroczak [-] , T. Kabourek [-] , J. Kovanda [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] , D. Roček [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 6. M. Hinkelmann , 46. M. Hoško , 58. K. Uhliř , 69. M. Maleček - 30. P. Dostálek , 69. M. Uhlíř , 69. M. Hynek , 75. J. Kovanda , 75. R. Špaček .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 135. Rozhodčí: ROPEK Stanislav - DVOŘÁK Zdeněk, FORMÁNEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.