6:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk B se konečně doma rozstřílel.


Branky


5. P. Rous , 29. M. Ulvr , 34. M. Ulvr , 45. J. Třináctý , 57. M. Ulvr (p.) , 61. P. Chládek - 69. R. Štantejský
0

Kerhartice odnesli chuť domácích konečně doma předvést pořádnou kanonádu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná podívaná.

Žamberk od počátku zápasu dominoval a hned v 5. minutě Petr Rous po akci z křídelního prostoru dává na 1:0. Hosté si nevěděli s hrou domácích rady a hlavně po stranách jim obranná činnost doslova hořela. Ale víme, že domácí měli i v minulých zápasech převahu a nakonec dokázali i prohrát.

To se ale nedělo tentokrát, běží 29. minuta a Martin Ulvr zvyšuje na 2:0. Ten samý hráč o pět minut později opakuje stejný scénář a stav 3:0, trvá až do minuty 45, kdy brankou do šatny první půli ukončuje Jan Třináctý 4:0.

Žamberk v poklidu kontroloval hru.

Druhý poločas byl opět v režii domácího týmu a svou převahu dál zvýrazňoval střílením branek. V 57. minutě faul hostujícího obránce Rába trestá exekutor pokutového kopu Martin Ulvr svým třetím gólem, stav 5:0 je obrazem aktuálního dění na hřišti.

Žamberk je neustále tím týmem co diktuje tempo hry a Chládek tomu dává pečeť v podobě gólu na 6:0. Hosté jednou využijí uspokojení domácích v 69. minutě Štantejský upravuje na konečných 6:1. Jednoznačný zápas a zasloužené tři body pro domácí.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér,hráč: Celý zápas jsme měli pod kontrolou a konečně se nám podařilo proměnit některé šance co jsme si vypracovali. Jsem s výsledkem a předvedenou hrou spokojen.




Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Třináctý [-] , J. Molnár [-] , J. Stejskal [-] , J. Kotyza [-] (59. D. Zecha [-] ) - J. Rudolecký [-] (5. J. Pirkl [-] ) , V. Kočí [-] , P. Rous [-] (46. L. Kos [-] ) , M. Ulvr [-] - V. Vávra [-] (54. P. Chládek [-] ) , P. Huška [-]

Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] (66. O. Pávek [-] ) - J. Skalický [-] (74. M. Pirkl [-] ) , D. Rössler [-] (67. P. Staněk [-] ) , J. Beneš [-] , M. Ráb [-] (59. L. Kroulík [-] ) , D. Kaplan [-] , R. Štantejský [-] , T. Fišar [-] , T. Janota [-] , O. Hrdina [-]

ŽK: 39. J. Třináctý , 79. J. Pirkl - 36. T. Fišar , 57. M. Ráb .
Místo: Žamberk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HEJL Jan - STOLÍN Václav, RICHTR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.