3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma je Doubrouč k neporažení.


Branky


0

Domácí svou tvrz brání vskutku výborně, ani další tým to nedokázal obrat Dobrouč o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší.

Domácí ve svém prostředí body nerozdávají a o tom se hned od začátku hosté z Tatenic přesvědčili. Dobrouč byla v první půli lepším týmem a svou herní převahu dlouho ne a ne přetavit ve vedoucí branku. Sřely ze střední vzdálenosti mířili mimo branku a když se domácí dostali do lepší pozice tak brankář hostí Strnad byl na místě.

To ale nevadilo domácímu Patriku Duškovi a ten ve 41. minutě napřahuje z 25 metrů a utěšenou střelou přeci jen domácím dáva pocit jistoty z vedení 1:0. Poté se poločas dohrál bez větších brankových příležitostí.

Dvě po sobě jdoucí trefy zápas rozhodli.

Druhá půle začala náporem domácích, kteří do 60. minuty soupeře svírali ale koncovka opět nebyla přesná. Od 60. minuty se hosté dostali do hry a domácím začali zatápět, ale jejich nejlepší desetiminutovka v zápase vyšla naprázdno. Snad jen střela Tareše stojí za zmínku, ale i ta šla mimo.

V 82. minutě si dlouhý nákop zpracoval domácí Řehák ve vápně a pohotovou střelou dal Dobrouči dvougólový náskok. O minutu později se připomněl nejlepší hráč domácích Švercl, který pěknou kolmicí vysunul Řeháka a ten upravil stav utkání na 3:0.



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Marek Švercl-hráč: V první půli jsme byli jasně lepší a škoda jen, že jsme nevyjádřili svou převahu více góly. Druhá půle byla z naší strany stejná jen jsme dlouho čekali na pojišťovací branku. Myslím, že jsme utkání měli pod kontrolou.




Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - Z. Řehák [-] , P. Dušek [-] , T. Matějíček [-] (90. Z. Vacek [-] ) , P. Bárta [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , M. Ryšavý [-] (14. L. Zastoupil [-] ) , J. Řehák [-] , L. Wendl [-] , V. Chudý [-] (60. M. Švec [-] )

Tatenice
S. Strnad [-] - J. Štrbík [-] , D. Tareš [-] (86. R. Finger [-] ) , D. Květenský [-] (46. M. Polička [-] ) , M. Hradil [-] , P. Prokop [-] (88. V. Finger [-] ) , J. Karel [-] (46. F. Soukop [-] ) , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-] (75. O. Hošek [-] ) , R. Glocar [-]

ŽK: 72. Z. Řehák - 38. J. Karel , 64. J. Kučera , 85. J. Štrbík .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBA Josef - DOSKOČIL Radim, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.