1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs chtěl utkání zvládnout, vzhledem k situaci v tabulce.


Branky


0

Domácí nechtěli nic podcenit a vlítnout na soupeře, ale Sopotnice se pomalu zvedá a výkony z poslední doby byli velmi dobré. Tak se pojďme podívat kdo měl navrch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs několik šancí promarnil.

Brandýs se zpočátku zápasu do soupeře zakousl a svou technickou hrou po zemi měl jasně navrch. Domácím pomohla k první šanci hostující obrana, která namazala Sloupenskému, ale ten selhal v koncovce. Brandýs ve 14. minutě pěkně vykombinoval situaci až k centru a Šilar z bezprostřední blízkosti zahazuje další šanci.

Hosté se v těchto momentech vůbec nedostali do hry, domácím se kombinace dařila jen ta koncovka nebyla ideální. To potvrdil Lajza v 22. minutě, kdy se řítil na brankáře hostí a opět selhal. Ke konci poločasu se dostali hosté trochu do hry, ale šance si nevytvořili. Poločasový výsledek seděl více hostům, mohli se dále soustředit na obranu a čekat na brejky.

O něco vyrovnanější druhý poločas.

Brandýs pokračoval v kombinační hře, ale hosté po pauze ještě lépe bránili a tak domácí tlak nevedl k žádným superšancím. Brandýs svým neproměňováním šancí soupeři vléval čím dál více sebevědomí a Sopotnice pomalu začínala zlobit. Dnešní zápas se pomalu chýlil ke konci a sřelecky se nedařilo celému domácímu mužstvu, i z malého vápna nedokázali překonat hostujícího brankáře Fišera. 

Od 75. minuty se střídali domácí i hosté v zakončení, ale bez většího efektu. Zápas dospěl až do penalt.

Tah domácích se vyplatil.

Brandýs na penalty poslal specialistu a to se ukázalo jakoi rozhodující faktor. Peter Pecho chytil dvě penalty a domácí svůj druhý mečbol proměnili.



Ohlasy k zápasu


Brandýs nad Orlicí
Martin Janoušek- trenér, hráč: První půle byla o dobývání branky hostí, ale naše koncovka byla špatná. Druhá půle byla o něco vyrovnanější a tah s brankařem nám na konci vyšel.




Sestavy


Brandýs nad Orlicí
F. Zvalený [-] (88. P. Pecho [-] ) - J. Janoušek [-] , D. Sloupenský [-] (57. P. Kochanek [-] ) , T. Šilar [-] , J. Matějka [-] - P. Matoušek [-] , J. Hruša [-] (57. V. Horáček [-] ) , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Špinler [-] - T. Lajza [-] (76. D. Lajza [-] ) -

Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] , L. Koupil [-] (90. L. Hampl [-] ) , P. Pánik [-] , R. Kalousek [-] (35. J. Šebrle [-] ) - D. Macek [-] (84. J. Martinec [-] ) - O. Voleský [-] , M. Stárek [-] , M. Mašanský [-] - M. Beneš [-] , J. Kubišta [-]

Místo: Brandýs nad Orlicí. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - ŠILAR Pavel, RESLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.