7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčice přejeli Mistrovice.


Branky


11. R. Borek , 18. D. Rufer , 21. O. Hurt , 58. R. Kopecký , 60. R. Borek , 72. J. Pánik , 88. O. Hurt
0

Souboj měl být vyrovnaný, ale jak napovídá skóre nebylo tomu tak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím.

Domácí do zápasu šli s jasným cílem vyhrát a užít si ho, což se jim od první chvíle zápasu dařilo a svou hrou po křídlech dělali hostům velké problémy. Už v 11. minutě se Němčice dočkali, kdy Borek zakončuje právě centrovaný míč ze strany 1:0. Hostům se hra nedaří a další problémy je čekají, v 18. minutě zvyšuje na 2:0 Rufer.

O tři minuty později je to 3:0, když zakončuje domácí Hurt. Domácí se fotbalem baví a je to vidět na uvolněné hře. Hosté mají slibné chvilky, jen sporadicky a po většinu první půle se jen brání. Poločas se končí a šance, které domácí měli zůstali nevyužity.

Němčice pokračovali v efektivní hře.

Druhý poločas začal tam kde skončil první a domácí se fotbalem bavili. Šance, které měli proměnili a tak skóre se příjemně pro domácí zvyšovalo. V 58. minutě se trefil Kopecký 4:0. O dvě minuty později podruhé v zápase Borek a najednou stav 5:0, zápas se pomalu měnil v exhibici a hosté neměli odpověď na hru domácích.

Kosmetická úprava skóre přišla v 72. minutě, Pánik upravuje na 6:0. V 88. minutě se ještě trefil domácí Hurt a stav 7:0 vydržel až do konce a tak tři body zůstávají doma.



Ohlasy k zápasu


Němčice
Milan Kubík-trenér: Dnešní zápas jsme konečně proměňovali šance do kterých jsme se dostávali svou křídelní hrou. S hrou i s výsledkem jsem spokojen a musím pochválit celé mužstvo.




Sestavy


Němčice
M. Šindelář [-] - J. Pánik [-] , P. Pavel [-] , I. Jeřábek [-] - O. Hurt [-] , R. Borek [-] , J. Vytlačil [-] , J. Macko [-] , L. Roušar [-] - D. Rufer [-] , R. Kopecký [-]

Mistrovice
L. Růžička [-] - H. Vrbický [-] , J. Stejskal [-] , M. Matějka [-] , M. Matějka [-] - R. Krejčí [-] , Z. Škorpil [-] , P. Vencl [-] , D. Novotný [-] - P. Maixner [-] , M. Jansa [-]

ŽK: 57. P. Vencl .
Místo: Němčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zuzík Oldřich - Najman,Lukes.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.