D. Zecha 81.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těchonín vyloupil Žamberk.


Branky


0

Žamberk si neporadil s Těchonínem a upevnil si vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích k vedení nevedl.

První půle zajímavého zápasu se nesla v převaze Žamberka, ale tlak domácích k ničemu nevedl. To hosté hned z prvního rohového kopu měli možnost v podobě nastřeleného břevna Jirončem, běžela 10. minuta. Domácí i nadále byli v poli lepší a svou kombinační hrou soupeři moc nedovolili. Šance Žamberka zůstávají nevyužity a tak přichází trest v podobě brejkové situace, kterou přesně zakončuje Jandejsek 0:1. Centr zleva brankář domácích jen vyrazil prvně jmenovaný zakončil.

Domácí pokračovali v nátlakové hře, ale hosté zkušeně hlídali svůj náskok a dokonce poločasu se již na skóre nic nemění.

 

Hosté si tři body pohlídali.

Druhá půle se nesla ve znamení stejné hry. Žamberk hrál fotbal po vápno a Těchonín bránil svou polovinu a dařilo se mu podnikat čím dál nebezpečnější protiútoky. Jeden z nich se hostům daří v 72. minutě. Dlouhý nákop na útočníka hostí ten si narazil se záložníkem a z boku prostřelil bránkáře domácích, míč mířící do branky pro jistotu uklidil do branky Jironč 0:2.

O deset minut později se Žamberk přece jenom dočkal, po rohu se trefuje domácí Zecha a stav 1:2 dává Žamberku naději. Tlak domácích přináší nastřelené břevno a pěknou střelu, kterou ale Hynek v brance hostí bravurně likviduje. Zápas končí plným bodovým ziskem hostí.



Ohlasy k zápasu



Těchonín
Roman Filip-Trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že se nemůžem se Žamberkem honit nahoru, dolu. Hráli jsme ze zabezpečený obrany a naše brejky nám vycházeli. Jsem rád za tři body, přesto že domácí byli fotbalovější. Klukům patří dík za dobře odmákaný zápas.



Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Třináctý [-] , F. Durna [-] , M. Menzel [-] (46. J. Molnár [-] ) , J. Stejskal [-] - V. Kočí [-] , P. Chládek [-] (61. D. Zecha [-] ) , M. Ulvr [-] , J. Huška [-] - V. Vávra [-] , P. Huška [-]

Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , P. Kmošek [-] , R. Kroczak [-] (82. M. Šponar [-] ) , T. Kabourek [-] , D. Jironč [-] (90. R. Merta [-] ) , J. Dostálek [-] , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , D. Roček [-]

ŽK: 89. D. Zecha - 68. P. Kmošek .
Místo: Žamberk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Habrda Miroslav - FORMÁNEK Daniel, PALÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.